Gwiazdki milky way sa do kupienia w tesco oryginalne, ale kosztuja jakies 8zl
Skusiłam się na nie ale to zdecydowanie nie ten smak, który pamiętam.. Szkoda
Ja zamiast gwiazdek pamiętam o wiele bardziej dumle, które teraz też wróciły.. Jeszcze nie kupiłam ale chyba czas najwyższy.
Smak dzieciństwa to zdecydowanie świeży agrest prosto z krzaczka i kogel-mogel (ale teraz już bym nie zjadła, jednak smak się zmienia).
Wiek: 35 Dołączyła: 03 Sty 2017 Posty: 28 Miasto: obecnie Kraków
Wysłany:
2017-01-03, 22:53
Ojej, kogel-mogel, za nim tęsknię, ale boję się salmonelli, heh Mleko skondensowane, takie w tubce... nadal do kupienia, ale teraz bym się nie zdecydowała na spożycie, też ze względu na zdrowie.
Z dzieciństwa pamiętam ciasto kopiec kreta, które mój tata przygotowywał na różne okazje. Było to jedyne ciasto które umiał zrobić i było pyszne!
Teraz ja raz na jakiś czas robię to ciasto dla mojej rodziny i również wszystkim bardzo smakuje
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).