Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 12
Wysłany:
2006-04-13, 12:33
Dla mnie swieta to tydzien wolnego. Nie przezywam tego w jakis duchowy sposob. Ide do kosciola dla swietego spokoju, najczesciej siedzimy w domu i relaksujemy sie. W tym roku jednak kazdego dnia mam zamiar nadrabiac kontakty towarzysko-rodzinne...
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Karol
Dołączył/a: 17 Mar 2006 Posty: 203 Miasto: Chełm
Wysłany:
2006-04-13, 14:14
Radosne święta wielkanocne, spędzone w rodzinnym gronie.
Można się nażreć ciasta, a w poniedziałek i tak nie ma oblewania wodą.
Pozdrawiam Karol.
heh - kolega powiedział że mi zdjecie koszyczka wyśle
pozdrawiam
Sylwia [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-14, 18:33
To moje ulubione swieto bo jest na wiosne i lubie jajka (bez skojarzeń)
Ale ogolnie tez nigdy swiat nie przezywam nie wiadomo jak , poprostu sa i jest fajnie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
mur [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-17, 16:37
ja dzisiaj jak szedłem po wino na wieczór do sklepu...
wziołęm swój sprzęt smingusiwy i idąc przez park oblałem pięć nastolatek, a wracajac obaem dwie seseseses heheheehehsese
czarzasta [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-17, 18:21
łuuuaa jajka są ekstra jednak ja spędzam mało świątecznie święta w ośrodku buddyjskim w Kucharach bo to taki jeden z dłuższych wekeendów kiedy może isę odbyć kurs... właśnie1.5 h temu wróciłam wie ktoś moze czy jutro idziemy do szkoły ?
Karol
Dołączył/a: 17 Mar 2006 Posty: 203 Miasto: Chełm
Wysłany:
2006-04-18, 08:24
święta, święta i po świętach!
Dziś na szczęście WOLNE,
ale też sam się wczoraj dowiedziałem!
czy ten rok (2007) przynosi ze sobą jakieś zmiany ?? jak w tym roku spędzicie święta ?
ja np. mimo, że mam w domu osobe, która dość ambitnie podchodzi do religii nie widziałem wcześniej w rodzinie aby przystępował ktoś do tzw. ostatniej wieczerzy... dzisiaj pierwszy raz widziałem to w urywku jakiegos serialu na tvp1, interesujące.
Jak wyglądają Święta Wielkanocne dzisiaj? wiele się zmieniło przez ostatnie lata? jest fajnie, rodzinnie czy może komercja dopada także wasze domy i Święta wyglądają tak jak to opowiada kurczaczek ze strony powyżej (w poście Łukasza)?
z tej okazji tez składacie życzenia? czego sobie życzycie?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).