Dla mnie to prawdziwa legenda polskej sfery blogowej. Nie żaden Kominek. Tylko ona
Ale łączy och jedno: kontrowersja ! miała cięty jeżyk i umiała się wybronić z wszystkiego. W pewnym momencie dochodzisz do wniosku że to co ona robi jest naprawdę lepsze od tego co się dzieje na polskich dyskotekach
Ciekawa jestem czy jak wydała książkę to wszyscy wokół poznali jej historię ? rodzice, mąż, znajomi.
Ciekawa jestem czy jak wydała książkę to wszyscy wokół poznali jej historię ? rodzice, mąż, znajomi.
Tak, zastanawiające, co? ja chciałabym przeczytać kiedyś książkę "Cichodajka, 10lat później" Ciekawa sprawa, jak taka nastoletnia prostytutka czuje się w roli żony, matki... Jak postrzega swoje doświadczenia z perspektywy dojrzałej kobiety, matki.
______________________________________________________ Gdyby jutra miało nie być . . .
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).