To po co kupowali eBloga, skoro nie potrafią go rozwijać?
już napisałem wcześniej... kupili ruch, może nie interesowało ich nic więcej i nie przypuszczali, ze tak bardzo trzeba o to zadbać, albo może administrowanie tym jest dla nich zbyt trudne lub nie maja komu tego zlecić, przyczyn może być tysiące. Nie widzę tam żadnych informacji o tym żeby to miało się zmienić.
Cytat
To już problem użykowników.
tak jest to problem użytkowników i dlatego warto o tym napisać
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wysłany:
2012-09-28, 22:02Dlaczego Eblog.pl nie działa?
Kilka dni temu użytkowniczka czerwona_porzeczka88 poinformowała nas, że nie może dostać się na swojego bloga. Okazuje się, że nie działa nic w domenie eblog.pl
Napisałem do właściciela - Telestar S.A. (grupa MNI S.A.) - jednak nie otrzymałem jeszcze odpowiedzi. Tez możecie zapytać:
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Sam się właśnie dziwiłem, że ilekroć wchodzę na Ebloga, to nie ładuje mi się wcale.
Nie mam żadnych wspomnień ani przeżyć związanych z tym serwisem, ale to smutne, że ludzie poświęcają czas na budowę czegoś naprawdę fajnego, i po paru latach to siada w tak kiepskim stylu.
Nie mam żadnych wspomnień ani przeżyć związanych z tym serwisem, ale to smutne, że ludzie poświęcają czas na budowę czegoś naprawdę fajnego, i po paru latach to siada w tak kiepskim stylu.
kilka serwisów zostało odkupionych od twórców (zwykle z uwagi na ruch) i teraz są zaniedbywane przez nowych właścicieli - umierają powoli, chyba jedynie blog.pl na tym skorzystał.
Odpowiedzi nie otrzymałem do dzisiaj. Dobra wiadomość jest taka, że chyba podnieśli ebloga. Można zatem wykonać kopie zapasowe swoich wpisów / blogów. Nigdy nie wiadomo kiedy zrezygnują z prowadzenia tej strony. Z tego co widzę ich strona na facebooku już nie istnieje...
Wysłany:
2012-12-13, 18:07eblog.pl zamknięty - koniec ebloga
Kto nie zrobił kopii może nie mieć już do tego okazji, dzisiaj z ciekawości wszedłem na ebloga i zastałem jedynie informację
Cytat
W tym momencie na eblog prowadzone są prace administraycjne - zapraszamy za chwile.
Musi tak być już od kilku dni, bo w kopii Google pojawia się to samo.
według informacji na stronie było tam założonych prawie 180000 blogów. Ciekawe ile z nich to spam i jak wielu blogerów pisało tam jeszcze swoje pamiętniki.
// KONIEC EBLOG.PL !
Z czystej ciekawości zajrzałem na domenę eblog.pl i nie wczytuje się już żadna strona. W informacjach WHOIS widnieje zapis o ostatnich modyfikacjach z lutego 2015 (last modified: 2015.02.19 23:01:22 ). Wygląda na to, że to już w 100% koniec ebloga, polskiej platformy blogowej, działającej mniej więcej od maja 2005 roku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).