Htsz
Blogger Product Expert Blogowicz.Team
Zaproszone osoby: 84
Imię: Arkadiusz Narowski
Wiek: 39 Dołączył/a: 01 Sty 2006 Posty: 8949 Miasto: Wrocław
|
Wysłany:
2008-08-12, 23:58 czyzby Eblog.pl sie staczał ku końcowi :> ?
|
|
|
Po tym jak odsprzedano eblog.pl grupie telestar nastąpił według mnie pierwszy dzień końca tej strony. Wprawdzie nigdy nie byłem przekonany do ebloga, miał jakieś dziwne zmienne potem dodano te wszystkie usprawnienia, które spowodowały, że stał się nieco bardziej atrakcyjnym dla wymagających blogerów.
Przyczyniłem sie tam nawet do powstania Xsa do chowania reklamy żeby nie przeszkadzała
Co z tego jak nowy właściciel nie umiał wykorzystać potencjału serwisu i go powoli katuje, przez co strona dąży ku upadkowi.
Z tego co wiem z dość pewnego źródła, strona gubi ruch w rekordowym tempie, no co tu się dziwić jak obsługa na urlopie, a przynajmniej tak to wygląda jakby tego nikt nie pilnował.
Forum ebloga to już nie ma, a administracja niewiele sobie z tego robi, na indexie ebloga są wstawione ostatnie posty z forum, a są nimi reklamy zostawiane przez roboty internetowe
ciekawią mnie opinie obecnych użytkowników tej strony ? jak z jakością działania serwisu i jego elementów ? czy wszystko gra, słyszałem, że już parę razy po kilka dni strona nie działała....
|
______________________________________________________ nie radzisz sobie? pomoc indywidualna oraz blogi i strony na zamówienie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąć lubię to! na facebooku. |
|