zobacz sobie jaką ja mam weryfikację u siebie w komentarzach
fajna, nie wkurza. Szkoda, że nie da się tego wprowadzić standardowo na Bloggerze. Tam tylko wspomniane wcześniej lub włączenie nowych komentarzy Google+.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Mnie również się podoba owa weryfikacja. Prosta, nie sprawiająca problemów. Jak na razie zastosowałem radę Htsza, i od tamtej pory nie pojawił się żaden komentarz (oczywiście pod innym postem).
Ale jeżeli banda Chińczyków znów będzie chciała po spamować mi na blogu, to pomyślę nad podobnym rozwiązaniem jak u Basi.
______________________________________________________ Felietony, w szczególności motoryzacyjne, pisane w niebanalny sposób:
http://mateuszchomicki.pl
Wiek: 33 Dołączyła: 24 Mar 2013 Posty: 21 Miasto: Aberdeen
Wysłany:
2013-07-20, 21:39
chomik21m napisał/a:
U mnie coraz częściej pojawiają się chińskie znaczki. Co ciekawe, wszystko pod ciągle tym samym postem.
Najgorsze jednak jest to, że spora część tych komentarzy jest automatycznie publikowana, a nie chcę używać na blogu weryfikacji obrazkowej, gdyż wiem, jak ona wkurza.
U mnie wcześniej we wpisach o grach zdarzały się masowe komentarze typu fajna stronka, super wpis, masz rację, a na końcu odnośnik do strony z bankami, albo do bloga z hackami. Czytałem na stronach o takich programach i jest jakiś Comment Kahuna. No teraz na WP nie mam żadnych problemów.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).