Pomysłodawczyni i głosu nie ma ? No nie dobrze Ale wiesz, gossip_girl, znam opcje onetu i wiem jak te blogi wyglądają i to że mają ubogie opcje mnie trochę denerwuje. Bo wolę żeby się rozeznać w opcjach i pomęczyć się w rozpoznawaniu jak mieć kilka opcji na krzyż i nie mieć tego co chcę.
______________________________________________________ Czy trzeba być głupcem aby dostrzec pragnienia innych ?
No na pewno my Tylko teraz trzeba na Lapa czekać aż zrobi coś w tym kierunku Skoro się zobowiązał zrobić bloga a my tam od pisania to zobaczymy co z tego będzie
______________________________________________________ Czy trzeba być głupcem aby dostrzec pragnienia innych ?
postawiłem na prostotę. Bo to w końcu mają być rozmowy a nie blog graficzny ; )
Napiszcie tylko kilka słów o sobie i mi na pw prześlijcie, aha i zarejestrujcie się na wordpress.com i podajcie e-maila którego użyliście przy rejestracji dzięki czemu będę mógł z was zrobić redaktorów bloga
Ja powiem tak, spoko wszystko ładnie pięknie tylko minusem dla mnie jest to że troszke sie wordpress.com śmilaczy. Rozumieć to można jako większy ruch czy coś ale jak sie tak cały czas ślimaczy to troszku mało ciekawe
lapavlo [Usunięty]
Wysłany:
2010-04-30, 17:50
To chyba wina twojego neta, bo u mnie wszystko ładnie śmiga
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).