Jpd... jak ja uwielbiam jak mnie ktoś idealizuje. To że mam specyficzną (jak na 21 lat) sztukę pisania nei znaczy że jestem bystry czy coś
Pomysł z pisaniem not na dany temat z 3ch punktów widzenia nie jest zły, mi by takie coś pasowało. Ja osobiście w obecnej chwili nie myśle także nic racjonalnego nie wymyślę, można od czegoś zacząć i zrobić takiego bloga świętej trójcy z różnymi poglądami. Potem jakąś reklamę tego bloga i będzie luz
______________________________________________________ Czy trzeba być głupcem aby dostrzec pragnienia innych ?
Co do sarkazmu, ja zawsze twierdzę, że jestem sarkastyczny i wredny. A docinki to moja specjalność.
A co do nazwy to np. 3 różne poglądy or coś w ten deseń, nie jestem dobry z wymyślania takich rzeczy także nie wiem co by to mogło być.
Lap co wymyślisz po egzaminie z angielskiego ?
______________________________________________________ Czy trzeba być głupcem aby dostrzec pragnienia innych ?
Aa! Lapavlo miał dzisiaj egzamin? No to nieźle. Myślę, żę się podzieli wrażeniami No, i że coś wymyśli
Bo mi, jak narazie, wiatr w głowie szumi.
______________________________________________________ Mam chyba 3 półkulę mózgu, stworzoną specjalnie do idiotyzmu..
lapavlo [Usunięty]
Wysłany:
2010-04-29, 10:40
Już dzisiaj to dużo nie wymyśle, ale taki pomysł mi przeleciał przez zapracowany mózg. To jest przykład, ale można by się na takim czymś wzorować.
Jest blog, szablon w tematyce jakieś takiej barowej, czyli jakiś barman z butelkami, drewniany blat te klimaty amerykańskie ; p i wtedy można by było walnąć tytuł : Rozmowy przy barze, coś na ten styl. Równie dobrze może to się dziać w parku, w domu albo w łóżku tylko trzeba wybrać najodpowiedniejszą opcje.
Mi też Przynajmniej ktoś, coś wymyślił
Zaznaczam od razu, że ja nie znam się na szablonach, i tego typu rzeczach. Więc w tym punkcie nie będziecie mogli na mnie polegac. Będę sobie grzecznie siedziec i słuchac co mówicie. Ja tam jestem tylko od pisania. Jako rodzynek ( a właściwie rodzynka) chyba coś mi się należy
[ Dodano: 29-04-2010, 11:47 ]
Uspokójcie się panowie.
______________________________________________________ Mam chyba 3 półkulę mózgu, stworzoną specjalnie do idiotyzmu..
lapavlo [Usunięty]
Wysłany:
2010-04-29, 10:50
Dobra, to ja coś przygotuje. Możemy zrobić tego bloga na wordpressie ? Ktoś coś ma przeciwko ?
Co do designu bloga to fakt, będa lekkie problemy bo ja sie wieki nie bawiłem a nie wiem jak Lap z tym stoi Ja sie moge pobawić troche ale nie obiecuje że to ciekawe będzie
A co do spokoju to ja jestem bardzo mega spokojny
Może lepiej Word bo ma więcej opcji od onetu i nie jest ubogi jeśli chodzi o dodawanie grafiki i takie tam.
lapavlo [Usunięty]
Wysłany:
2010-04-29, 10:55
Cytat
Może lepiej Word bo ma więcej opcji od onetu i nie jest ubogi jeśli chodzi o dodawanie grafiki i takie tam.
Potwierdzam, po za tym co to za różnica, jak i tak ja się zajmę designem
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).