Dlaczego jest taka rozbieżność pomiędzy Jetpack a GA?
taka czyli jaka? to nie jest forum wróżbitów. Wrzuć zrzuty ekranu z tych samych okresów. Różnice są tylko w ilości odwiedzin czy także czasów / źródeł ruchu / itp.?
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Dam Ci dobrą radę Paula. Jak nie wiesz co to jest, to wiesz lepiej nie zabierać zdania. Ja nie piszę jak naprawić samochód, bo się na tym nie znam. Ty nic nie wiesz o Jetpack, wiec nie pisz o moim Jetpacku. Tak w ogóle to nie mój Jetpack, tylko dla wszystkich.
ale wiem o GA bo używam od dawna, w ogóle praktycznie wszyscy znajomi blogerzy również ich używają, nawet w ostatniej książce komnika którą czytam zostały polecone Moja odpowiedź nie dotyczyła tylko Jetpacka, który akurat jest pod Wordpressa czyli nie dla mnie. Sama pierwszy raz się z tym spotykam bo nawet ci z Wordpressa najczęściej używają GA
j.w. możesz wkleić statystyki z tego samego okresu.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).