Hersus WordPress.Klub
Imię: Paweł
Wiek: 36 Dołączył/a: 31 Maj 2013 Posty: 10 Miasto: Polska
Wysłany:
2014-01-25, 14:52
Avast to moim zdaniem najlepsze wyjście jeżeli nie chce się wydawać dodatkowo kasy dostępny jest również na urządzenia mobilne ja jadę na nim od kilku lat i nigdy nie miałem kompa zawirusowanego
Avast. Płatał czasami figle, zwłaszcza jak zaakceptowałem darmową, 30-dniową, próbną wersję jakiejś niby jego lepszej formy.. Niestety mało brakowało, a skończyłoby się formatem. Póki Avast działa, aktualizuje się i nie stwarza problemów, polecam go:)
______________________________________________________ Xi'clu - recenzje książek o Japonii, Azji... science-fiction i fantastyki też nie zabraknie. A, no i wypocin własnych również!
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).