Hahahaha! Myślałam, że o inny Ci pasek chodzi, o taki od spodni .
Fajnie potrafie przedstawic czasem to, co mam do napisania :p
Zzielona napisał/a:
Muahaha... I weź się dogadaj z blondynką, ona i tak zrozumie inaczej
Nie martw sie, nie jestes sama. ...moze nie jestem blondynka^^'' ale za to blondynem
Zzielona napisał/a:
Nie jest taki zły. Na informatyce pracowaliśmy na tym systemie i przyznam, że jest całkiem znośny.
Pracowac, to i mi sie czasem zdarzy ''pracowac'', nie mowie ze najgorszy, ale nie przepadam, ale znosny to i mac moze byc, wszystko moze byc znosne, zalezy jak i kto na to spojrzy, w tym przypadku jestem ja, czyli najgorsze co moze sie przytrafic
Hahahaha! Myślałam, że o inny Ci pasek chodzi, o taki od spodni
Taki z ćwiekami. Aha. xD
m@tarci napisał/a:
Pracowac, to i mi sie czasem zdarzy ''pracowac'', nie mowie ze najgorszy, ale nie przepadam, ale znosny to i mac moze byc, wszystko moze byc znosne, zalezy jak i kto na to spojrzy, w tym przypadku jestem ja, czyli najgorsze co moze sie przytrafic
Linux jest najlepszy to programowania, a Windows nie i koniec kropka.
Ostatnio zmieniony przez Tobiasz 2008-05-09, 21:24, w całości zmieniany 1 raz
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
juan Blogger.Klub Pomógł: 1 raz Dołączył/a: 05 Lis 2007 Posty: 48
Wysłany:
2008-06-15, 14:38
Zzielona napisał/a:
Cytat
hehe f*cking Linux^^''.
Nie jest taki zły. Na informatyce pracowaliśmy na tym systemie i przyznam, że jest całkiem znośny.
Phiiii.... 'znośny'.... ;P
Tobiasz napisał/a:
m@tarci napisał/a:
A masz Linuxa?
Miałem przez chwilę Ubuntu. Nie mogłem znaleść pewnej biblioteki, wkurzyłem się i odinstalowałem go.
A do czego ta biblioteka była potrzebna? W slackwarze to by mogło faktycznie odstraszyć, ale w debianku i ubuntu to tam niczego się nie szuka (trzeba zatroszczy się tylko o namiary repozytoriów, a potem wszystkie instalacje jednym zdaniem idą - niczego się nie szuka po sieci )
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).