wciskamy 'print scrn' na klawiaturze (zazwyczaj nad strzałkami)
i teraz albo wklejamy w paincie i zapisujemy, albo wklejamy do takiego lepszego pragramu o nazwie 'HprSnap5' (do pobrania z sieci - polska wersja językowa też jest) i tam po ewentualnych modyfikacjach zapisujemy sobie do jakiegoś formatu
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
madziana [Usunięty]
Wysłany:
2006-09-23, 19:34
Nie, wszystko z nimi ok
Dobra, ja lece sie pakować, wróce jak będę miała internet
Artur Ownlog.Klub
Zaproszone osoby: 15
Dołączył/a: 07 Mar 2006 Posty: 356
Wysłany:
2006-09-23, 20:07
Bronka [Usunięty]
Wysłany:
2006-09-23, 20:16Mój pulpit
Co tydzien jest inny pasek na dole inny wygląd AQQ <moje skorki> i moje skórki do winapa z inna SAilorką (Moon,Chibimoon,Venus,Jupiter,Mercury,Mars,UranusNeptun,Pluto i Saturn) czasami grupowe xD JA to bazy mam nie? A oto mój pulpit z tym razem Sailor Neptune bd miała inną to pokaże
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-09-23, 20:39
Ja mam zawsze mase ikon, bo nigdy nie chce mi sie wywalac, a nawet jak zrobie porzadki to po kilku dniach polowa pulpitu zawalona
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-09-23, 21:53
o hesusie, nastepny przyszly nauczyciel na forum
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).