to jest tak jakby troche zgapione od takiego kolesia ale ponoc moge(moglem) sie wzorowac
P.S nie potrafie zrobic(skopiowac czy cos takiego...) wlasnego pulpitu od ponad dziewieciu lat siedze na kompie i nie moge sie pochwalic tapeta bo ta to mi siora jakos zrpbila(skopiowala , wkleila itp.) probowalem jak pisze w poscie otwierajacym ale gow.no i nic z tego a mam jeszcze jednego kompa gdzie tez chce sie pochwalic wiec niech ktos mi powie jak moge pokazac wam moj drugi pulpit
...zadna z siostr nie ma zamiaru mi zdradzic jak to sie robi
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-01-29, 00:52
Nakładka na windowsa a la vista i tapeta zrobiona (??) przez jednego z grafików z pewnego forum. wszystko prezentuję się całkiem nieźle
m@tarci, jeśli dobrze zrozumiałam o co Ci chodzi, to rozwiązaniem jest przycisk print screen [prt sc] na klawiaturze gdzieś tam nad klawiatura numeryczną.
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Wiek: 33 Dołączyła: 16 Lis 2007 Posty: 47 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-02-15, 19:34
Swoją drogą, zachowuje wszystkie screeny pulpitu od kilku lat. W ich galerii mozna zobaczyc jak moj pulpit sie rozwijał
W sumie, to bardzo milo mi sie nadal przeglada ta galerie.
Przy kazdym screenie pamietam jakis przelom..np. "o! pierwszy raz uzylam innego skinu Windowsa!". "o! tutaj zaczelam uzywac foobara". Itd
Proponuje zebyscie tez tak robili
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).