Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-11-13, 14:45
Tylko Windowsa, ale pamietam swoje doswiadczenia - choc nieliczne - z dosem zwlaszcza wtedy gdy trzeba bylo zrobic porzadek z kompem.
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
w domu Windows XP Home, na uczelniach Windows 98 oraz 2003.
DOSa używałem przez króciutki okres po kupnie kompa (1998 r.), z Nortonem Commanderem jako nakładką.
w LO siedziałem na MacOS-ie - wielu ludzi zachwyca się jego żelkowatym wyglądem, mi on zbrzydł po paru lekcjach.
madziana [Usunięty]
Wysłany:
2006-11-13, 18:14
Luke Mica napisał/a:
w LO siedziałem na MacOS-ie - wielu ludzi zachwyca się jego żelkowatym wyglądem, mi on zbrzydł po paru lekcjach.
Zelkowatym?? Niezłe określenie Według mnie jest niego bajerzasty i "gadżeciarski", ale Windows Vista już się zdążył do niego upodobnić. Czemu? Długa historia, a fakt jest faktem
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
madziana [Usunięty]
Wysłany:
2006-11-13, 18:26
Luke Mica napisał/a:
Visty jeszcze nie widziałem na żywo, ale nie spieszy mi się. może za rok, dwa...
Na mojej uczelni nie cieszy się on jakąś szczególną popularnością, ale zauważyłam u kilku osób, takich fanatyków szanownego Microsofta, jak wygląda i z klikoma fanatykami MacOSa skomentowałam jej wygląd. Zresztą polecam do osobistego wglądu, jeśli ktoś chce się przekonać
DJ Click [Usunięty]
Wysłany:
2006-11-13, 19:59
taa 80% to kochany windows.
ja tez z niego korzystam - XP
madziana to Twoje foto na avatarze?
kazdy z nas chcac - nie chcac uzywa linuxa
jak?
chociazby przegladajac forum - serwer jest na linuxie
do maca mam uraz psychiczny ze szkoly (tak samo jak do win 3.11)
windows jest w miare ok
wystarczy tylko powylanczac 80% opcji userom zeby byl bezpieczny
wbrew powszechnym opiniom z poziomu usera mozna rozp***** caly system
co do linuxa to opinia ze jest bezpieczny jest ZLA
dlaczego?
bo malo ktory jest dobrze skonfigurowany...
zeby linux byl bezpieczny trzeba go dobrze skonfigurowac!
a to wcale nie jest takie proste...
za to uzytkowanie linuxa moze sie nie roznic od siedzenia na windzie dzieki nakladkom graficznym
plusem dla liuxa jest tez to ze pakiety instalacyjne zawieraja czesto po kilka tysiecy darmowych programow
no jest jeszcze jedno - system operacyjny ze srodowiskiem graficznym ktory nie wymaga dysku (sic!) moze sie przydac w awaryjnych sytuacjach
______________________________________________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).