chodziło mi o to, że cashee nie ma pojęcia jaki to aparat i obiektyw (z tego co zrozumiałam mówi o tych zdjęciach jako robionych dobrym obiektywem i aparatem)
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-09-15, 19:37
Isia, wiem o co chodzi w "WTF?" .
Rashell, Cashee mogła się domyślić, że było to robione dość dobrym aparatem z dobrym obiektywem. Miała na myśli zapewne lustrzankę bo kompaktem ciężko uzyskać taką głębię ostrości . A na pewno nie nudząc się i od tak pstrykając zdjęcia.
Miała na myśli zapewne lustrzankę bo kompaktem ciężko uzyskać taką głębię ostrości . A na pewno nie nudząc się i od tak pstrykając zdjęcia.
ja bym po tych zdjęciach w życiu nie odgadła, ze zrobione zostało to moim aparatem (teoretycznie). głębia ostrości to nie jest cecha rozpoznawalna dla lustrzanek, cyfrówki też posiadają ustawienia przysłony.
sam nie robię jeszcze dobrych zdjęć, ale szczerze mówiąc nic nadzwyczajnego w tych nie ma, d40 to wprawdzie lustrzana zabawka, ale można nią zrobić o wiele lepsze zdjęcia.
p.s. z takimi tekstami jakie skasowałem w tym temacie to sio na podwórko, tutaj sobie tego nie życzę, nie wyzywamy i nie wymądrzamy się, umiesz więcej od drugiego? to mu pomóż a nie obrażaj albo przemilcz skoro masz za duże ciśnienie.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
m!s!3k
Imię: Piotrek
Wiek: 36 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 101 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-09-17, 16:31
teneniel napisał/a:
szkoda tylko, że była obrabiana w PS, choć wierzę, że bez tego mogła wyglądać całkiem zwyczajnie jak na zdjęcie
owszem wiem, że nie odrazu, jednak wydaje mi się, że zdjęciami staramy się coś przekazać, ja tego przekazu szczególnie w tej fotce z samochodem to nie widzę, bądź nie rozumiem.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
m!s!3k
Imię: Piotrek
Wiek: 36 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 101 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-09-17, 17:13
A kto powiedział że koniecznie musi być przekaz?
Uwieczniam to co widzę, bez znaczenia czy ma to jakiś szczególny przekaz.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).