Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2008-10-11, 20:45
"widok" moim zdaniem najlepszy - pomysł na edycję całkiem niezły i jakoś tak bardzo wpada w oko
"kominek" jako drugi - choć najzwyklejszy płomień, to ja zawsze miałam sentyment do uwieczniania tej pięknej czerwieni
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-10-23, 21:42
A nowe zdjęcie nie za bardzo mi się podobają. To drugie foto jest takie... Zwykłe. Do tego kadr taki jakiś dziwny, nie podoba mi się. Jeśli miałabym wybierać, które lepsze to zdecydowanie to pierwsze, jednak utworzenie zdjęcia z trzech nie było zbyt dobrym pomysłem, przynajmniej według mnie.
A nadruk całkiem niezły.
m!s!3k
Imię: Piotrek
Wiek: 36 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 101 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-10-24, 21:09
miglu149 napisał/a:
ale ja wolałbym się wstrzymać od oceny
A z jakiego to powodu, chętnie poznam ta ocenę.
Krzysiek napisał/a:
jesień zasługuje chyba na plus
Chyba?
Zzielona napisał/a:
jednak utworzenie zdjęcia z trzech nie było zbyt dobrym pomysłem, przynajmniej według mnie.
Kto nie próbuje ten nie żyje
Wiadomo że dla autora, jego zdjęcia są idealne,
ale to właśnie opinie innych w dużym stopniu
wpływają na poprawę kolejnych zdjęć.
Ewentualne dokładniejsze wyjaśnienia błędów, niedociągnięć etc
zaiste ciekawe to jest.
mnie tam standardowo - nie pasują. może znak jest trochę ciekawszy od reszty i to by było na tyle.
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2008-10-25, 09:56
m!s!3k napisał/a:
A z jakiego to powodu, chętnie poznam ta ocenę.
To już raczej nie są czyste zdjęcia, tylko bawienie się photoshopem. Bardziej podobały mi się poprzednie zdjęcia (nawet jeśli były lekko "podrasowane".)
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-10-25, 15:06
m!s!3k napisał/a:
Wiadomo że dla autora, jego zdjęcia są idealne,
No nie do końca . Znam takich, którzy uważają, że jego zdjęcia są beznadziejnę, ale z drugiej strony ich słowa to pewnie tylko słowa, bo tak naprawdę sądzę, że jest inaczej. W każdym razie krytyka zawsze jest przydatna.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).