Imię: Magda
Wysłany:
2008-08-20, 20:02
Czy wy też tak macie że gdy wchodzicie na Messages na DA to się strasznie przycina i przez dłuższą chwile ni eda się nic ruszyc na przeglądarce?
Tak samo mam gdy chce usunąć wiadomości.
Albo gdy przeglądam fotki dodane przez użytkowników to gdy nad "next" albo "2" to zamiast mi przeskakiwać na ta strone to wrzuca mnie na "messages" ogólnie gdzie widac tylko wiadomości i 2 obrazki dodane. I tak ze 3 razy musze klikać zeby mi w końcu "next" weszło...
______________________________________________________ Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby,
brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie.
— George Bernard Shaw
Imię: Magda
Wysłany:
2008-09-22, 19:25
A mi się zacina za kadyzem gdy klikam na wiadomości albo na przeglądanie dodanych prac i przeglądarka mi sie całkiem zwiesza...
______________________________________________________ Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby,
brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie.
— George Bernard Shaw
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2008-09-22, 21:14
a mnie na laptopie na FF nie działa wyszukiwarka za dobrze - coś tam wyszuka, ale jak chcę przejść na drugą stronę to pojawia mi się kółeczko z loading i tak se mogę do usranej śmierci czekać.
co ciekawe na IE na lapie oraz FF i IE na stacjonarnym wsio działa bez zarzutu oO
Moze czas na zmiane sprzetu lub lacza?
Mi na przerobionej Operze smiga jak nic, ale faktycznie na FF cos niezwawo idzie.
Ale na da portalu zawsze tak bylo, czasem nawet Opera z 6-oma mega miala problemy.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).