- mogę sobie edytować css journali i wklejać do nich obrazki
- mam większy dostęp do "gallery stats"
- zero reklam
- zamiast 24 thumbów na jednej stronie w browse mam 120
- mogę sobie oglądać, ile osób weszło na mój profil w danym dniu ( i jakie to osoby, udostępniłam nawet recent visitors)
- mogę pokazywać swoich znajomych na stronie
- dzięki temu można być official beta tester
- mogę wchodzić w "way back" na dA, a wy nie P
- mogę tworzyć sondy, shoutbox i forum na swoim profilu...
Imię: Magda
Wysłany:
2008-08-06, 12:28
I ile za to zapłaciłaś?
______________________________________________________ Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby,
brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie.
— George Bernard Shaw
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-08-06, 15:20
Endless Night napisał/a:
I ile za to zapłaciłaś?
jak juz bylo wspomniane
Cashee napisał/a:
Karta kredytowa, przygotuj sobie na niej 65 zł.
ja konta na DA nie oplacalam. dla mnie to tylko miejsce na zbieranie moich prac... no ale jak ktos bardzo powaznie traktuje swoje konto tam, to czemu nie wykupic
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
no że ci wyskakuje taki kalendarz i sobie możesz wejść w dowolną datę... i tak jakby przenieść się w czasie xD
nie wiem, jak to wytłumaczyc. O, już wiem!
no że ci wyskakuje taki kalendarz i sobie możesz wejść w dowolną datę... i tak jakby przenieść się w czasie xD
nie wiem, jak to wytłumaczyc. O, już wiem!
Czyli sprawdzić jakie prace dodali użytkownicy DA w danym dniu.
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-08-10, 19:23
Cashee, no to zmieniłaś moje zdanie apropo płatnego DevArta . Myślałam, że tam więcej bajerów się ma jak się zapłci . To już bardziej opłaca się za flickra zapłacić. Wtedy przynajmniej można filmiki dawać. Na DevArtcie ponoć też, ale trzeba mieć jakieśtam zaproszenie (z tego co wyczytałam).
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).