Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-06-08, 08:37
Ludzie chcą po prostu wierzyć, że są popularni i kochani poprzez internetowe znajomości.
Ja przez epuls lub gorono nigdy jeszcze nie nawiązałem żadnej znajomości, gdy ktoś do mnie pisze "pogadamy" nie odpisuję, bo takie znajomości nie trwają nigdy długo...
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-06-08, 18:07
A ja bym powiedziała, że przez Internet po prostu o wiele łatwiej zawrzeć jakąś przyjaźń czy chociażby znajomość. Gorzej jak już przychodzi do poznania danej osoby w niewirtualnym świecie... Choć szczerze przyznam, że mam kilku znajomych poznanych właśnie przez Internet i jakoś nie mogę powiedzieć, że są inni czy też gorsi ponieważ poznałam ich przez kabelek . Lol... Co to za różnica jak poznajemy ludzi? Ważne żeby byli po prostu w miarę w porządku i można by było się z nimi dogadać. A przyjaźń to już tylko kolejny etap danej znajomości.
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-06-08, 21:32
Zzielona napisał/a:
przez Internet po prostu o wiele łatwiej zawrzeć jakąś przyjaźń czy chociażby znajomość. Gorzej jak już przychodzi do poznania danej osoby w niewirtualnym świecie
no tak, ale nie ma nigdy pewności, że się trafi na kogoś uczciwego...
dopiero teraz zauważyli, że grono się kończy ? gdzieś nawet widziałem porównanie ostatnich zmian na gronie z wyglądem facebooka - ktoś dociekał czy przypadkiem ten drugi nie kupił grona.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 30 razy Wiek: 42 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2009-04-19, 19:23
Htsz napisał/a:
dopiero teraz zauważyli, że grono się kończy ? gdzieś nawet widziałem porównanie ostatnich zmian na gronie z wyglądem facebooka - ktoś dociekał czy przypadkiem ten drugi nie kupił grona.
i wraz z tymi zmianami gdzieś mi uciekła... no właśnie, coś, co sprawiało, że z chęcią wchodziłam na grono codziennie, rozmawiałam z ludźmi wyparowało wraz z "nowym" wyglądem grona i jego polityką wobec użytkowników. dlatego bez żalu przestałam opłacać gronowladnego (tylko dla moderacji, sic!) - przestało mnie bawić robienie ze mnie kretynki i wkładanie w jeden worek z napisem "do odstrzału".
teraz czuję się lżejsza i mam wszystko w nosie - używam stylish dla FF i mam to o co mi chodzi, a nie szajs, jaki wciska administracja
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-04-19, 20:28
teneniel, ja nadal wchodzę na grono codziennie, bo już się trochę w nim odnalazłem... Wystarczy trochę treningu xD.
Wysłany:
2009-04-19, 20:53
miglu149, tu nie chodzi o trening (bo umiem się poruszać po nowym gronie)... raczej o niezatarte wrażenie, że grono.net wie lepiej ode mnie czego jako użytkownik oczekuję od serwisu.
problem w tym, że to co oni wymyślili, to oczekiwania dla typowego 12-latka, a moje spostrzeżenia i uwagi zostały zbyte, obśmiane i w niektórych przypadkach wręcz wulgarnie skierowane do użytkownika.
jeśli tak traktują "klienta" to nie dziwne, że wielu ludzi wręcz się zniechęciło i to do tego stopnia, że pokasowali konta (zanim szanowna dyrekcja grona na złość użytkownikom usunęła link do zamrożenia/usunięcia konta).
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-04-20, 14:05
teneniel, czyli bardziej chcesz im zrobić na złość? Wiem, że głupio postąpili, ale nie chcę przez nich tracić konta w tym serwisie...
Wysłany:
2009-04-20, 14:59
jakie tam na złość.
chyba tylko oni sobie nazłość robią
po prostu nie mam ochoty się użerać z kretyńskim podejściem do "klienta", a ich sposób wyrażania "aprobaty" dla nowego i "cudownego" wyglądu i "dodatków" i dezaprobaty dla użytkowników, którym się to nie podoba kompletnie zdjął mi różowe okularki na pogląd serwisu i totalnie zniechęcił do niego - przestało mi zależeć na tym serwisie, więc jeśli stanie sie tak, jak to przedstawił ww. artykuł, to wcale się nie zasmucę, że grono upadnie doszczętnie.
póki co loguję się codzienne na tylko parę chwil - zanim nastąpiły tak gwałtowne i propokemonowe zmiany logowałam się z chęcią i zostawałam na dłużej by pogadać z ludźmi.
teraz to tylko po to by sprawdzić skrzynkę odbiorczą i ew. zerknąć czy cokolwiek sie zmieniło, ale codziennie doznaję zawodu.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).