Zaproszone osoby: 14
Imię: Tomek
Wiek: 30 Dołączył/a: 23 Maj 2011 Posty: 319 Miasto: Kraków
Wysłany:
2011-10-10, 22:40
Po ponad miesiącu użytkowania tegoż portalu muszę przyznać, że:
* stosunkowo mało moich znajomych ma tam konto, więc sprawdzanie swoich gustów raczej odpada
* przydaje się jedynie do znalezienia nut podobnych do tych, których słuchamy na codzień
* mozna sprawdzić, które z piosenek danego artysty są najczęściej słuchane.
To tyle jeżeli chodzi o praktyczne aspekty last.fm
Ale profil zostaje, spodobało mi się tam, szczególnie ze względu na 3 gwiazdkę
Według mnie jest to najlepszy portal społecznościowy. Mam tam konto od września i jestem zadowolony. Dzięki temu poznałem kilku nowych znajomych oraz sporo nowych kapel.
Jak coś, to podaję link do mojego profilu: http://www.lastfm.pl/user/LobasWU
Niby mam od dawna, ale nie zwracam na niego uwagi Ostatnio miałam okres, w którym przez parę miesięcy nie korzystałam z winampa, tylko radia internetowego. Więc tylko się nabija to, co słucham, a sama raczej nie szukam tam niczego nowego
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).