Imię: Mateusz Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył/a: 10 Lut 2011 Posty: 72 Miasto: Kraków
Wysłany:
2011-07-08, 15:53
Ja używam Pajączka, a do takich prostych poprawek żeby nie używać notatnika mam Notepad++ jest dużo lepszy i bardziej przejrzysty od zwykłego notatnika.
Cache mi się zapchał, cookiesy mnie śledzą,
wszystko pootwierane, niezapisane ciągle, pofragmentowane,
w tle jakiś wymagający algorytm liczy za i przeciw.
Dwadzieścia dwa lata bez reinstalacji.
Ja używałam Notepad++, potem przesiadłam się na Aptana Studio a teraz zastanawiam się czy nie przejść na Microsoft Expression Web 4 bo też go można dostać za darmo.
Imię: Dorota Pomogła: 1 raz Wiek: 29 Dołączyła: 05 Wrz 2015 Posty: 47 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2015-10-28, 21:41
Przez długi czas leciałam na Dreamwaverze (podgląd live był nieoceniony), po krótkim romansie z Linuxem podpasował mi Brackets, a teraz na Maku korzystam na przemian z trio: TextWrangler, Sublime Text 2 i Brackets. Zależy na co mnie najdzie ochota
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).