Imię: Marcin
Wiek: 37 Dołączył/a: 18 Maj 2015 Posty: 37 Miasto: Kleve (DE)
Wysłany:
2015-08-04, 06:54
Zdarza mi się czasem wyjść z domu i pobiegać. Kiedy mam problemy z koncentracją lub też nie mogę czegoś stworzyć to ruszam w trasę... pomaga
Ponadto turystycznie śmigam na rowerku. Aktywność fizyczna, mile spędzony czas oraz materiał do kolejnych wpisów na blogu... łączenie przyjemnego z pożytecznym
Ja uwielbiam pływać! Przepływam kilometr i jestem najszczęśliwszym człowiekiem na świecie. Pływam od małego, nauczyli mnie rodzice gdy byłam w przedszkolu. Potem co roku basen na wfie. Niestety ostatnio dość często łapię zapalenie ucha i muszę uważać...
A w ogóle to zawsze śmiałam się z ludzi, którzy biegają i coś mi odbiło. Kupiłam buty do biegania i jak tylko wyleczę się z przeziębienia to będę próbować biegać.
AleksanderKa
Imię: Aleksander
Wiek: 30 Dołączył/a: 04 Lis 2015 Posty: 42 Miasto: Kraków
Wysłany:
2015-11-04, 16:30
Ja trenuję Kickboxing oraz bieganie.
Startuję amatorsko w kickboxingu, aktualnie mam przerwę w trenowaniu.
Ja swego czasu jeździłam konno, aczkolwiek miałam dosyć poważną kontuzję i aktualnie boję się koni Biegam od podstawówki, niedawno zaczęłam grać w tenisa
KaryB Blogger.Klub
Wysłany:
2016-07-22, 11:06
2x w tygodniu boks, do tego rower, czasem bieganie (kiedyś częściej, ostatnio jakoś poszło w zapomnienie) plus co najmniej 2x w tygodniu treningi siłowe z obciążeniem
artoffoto WordPress.Klub
Wiek: 39 Dołączył/a: 21 Lip 2016 Posty: 23 Miasto: cały świat
A ja sobie aktualnie ćwiczę na siłowni Tak od trzech latek i w sumie to się cieszę, bo to idealny sposób na rozprostowanie kości po pracy, a przy okazji wygląda się jak grecki...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).