Mnie muszki jakoś nigdy nie pasowały i jestem stałym zwolennikiem krawatów, których mam w swojej szafie całkiem dużo podobnie jak koszul. Do tego trzy garnitury. Kiedyś jeszcze próbowałem się przekonać do spinek do koszul, ale ostatecznie stwierdziłem, że pomimo pewnej dozy elegancji jest to kłopotliwe.
Imię: Paweł
Dołączył/a: 28 Wrz 2015 Posty: 14 Miasto: Rzeszów
Wysłany:
2015-10-06, 18:59
Ani krawat ani muszka, nie lubię być pozapinany pod samą szyje, muszę mieć trochę luzu. Jeśli już muszę to jeden krawat wisi w mojej szafie dawno nie używany:]
Myślę, że czy muszka czy krawat to akurat indywidualna kwestia każdego faceta, bo nawet jeśli mi podobają się muszki, to mój facet może wyglądać w nich dziwnie...
______________________________________________________ Zdrowe odżywianie, kuchnia, sport, motywacja, uroda i lifestyle!
Zapraszam na http://fitnaobcasach.pl !
Gohan Blogger.Klub
Dołączył/a: 02 Maj 2015 Posty: 14
Wysłany:
2016-01-04, 00:18
Ja dobieram krawat bądź muszkę w zależności od okazji oraz koszuli, którą mam. Jeśli oficjalne spotkanie raczej krawat muszka bardziej rozrywkowa część
Polecam klasycznie połączenie granatowy garnitur, błękitna koszula, granatowy krawat, lakierki tradycyjnie czarne. Sprawdza się. Ja noszę Routemana i Bytom.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).