Teraz już głównie kosmetyczne i lifestyle. Kiedyś czytałam (a raczej oglądałam) wiele blogów modowych, teraz obserwuję może 2-3 blogi w tej tematyce. Od czasu do czasu też blogi DIY, bo sama taki prowadzę.
bulebulerka [Usunięty]
Wysłany:
2016-02-16, 15:59
Zdecydowanie najlepsze są lifestylowe, bo wychodzą poza ścisłe ramy jednego tematu.
Lubie blogi edukacyjne i naukowe, a takze to o sporcie. Ale szczerze mowiac jestem przykladem klasycznym googlowca. Nie często zdarzy mi się subskrybować jakiegos bloga bądź kanał, jesli to robie to musi byc cos wybitnie interesujacego. Po prostu googluje info ktore mnie interesuje a dalej to juz zalezy gdzie mnie google zaniesie, wpadam tam i najczesciej wypadam, bez wiekszego przywiazania uwagi do samego bloga, chyba ze tekst mnie zachwyci swoja trescia, wtedy go dodam do ulubionych i tu nie ma reguly odnosnie tematyki. Jesli mnie zaintryguje sensownoscia to tam zostane
Wiek: 41 Dołączył/a: 22 Mar 2016 Posty: 25 Miasto: Kielce
Wysłany:
2016-03-24, 14:21
Głównie skupiam się na blogach ukierunkowanych, starających się drążyć konkrety w swoim temacie. To jeżeli chodzi o styl prowadzenia bo z kolei w kwestii tematów - czytuje to co akurat mi wpadnie w oczy i akurat interesowałem się tematem z tego zagadnienia.
Najbardziej lubię blogi związane z moją tematyką czyli zdrowego, aktywnego trybu życia. Uwielbiam blogi o kalistenice, treningach. Czytam również blogi o organizacji, oszczędzaniu. Na blogi modowe nie zaglądam.
______________________________________________________ Pokolenie Fit- blog promujący zdrowy, aktywny tryb życia. Znajdziesz tam wszystko co trzeba wiedzieć o byciu FIT!
Kobieta Chaos - blog o organizacji, relacji międzyludzkich poruszający tematy tabu i pozytywną stronę życia.
Z racji własnego hobby najczęściej trafiam na blogi o modelarstwie i kolekcjonerstwie. Ale lubię tylko te, w których rzeczywiście autor ma jakąś wiedzę i potrafi w ciekawy sposób zaprezentować modele, czy inne zdobycze. Blogi w których są 2 zdjęcia i jedno zdanie na post srdso mnie zniechęcają
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).