patrysox
Blogger.Klub
Dołączył/a: 16 Lut 2016 Posty: 0
|
Wysłany:
2016-02-16, 15:09 Czy jest kod na ukrycie danej etykiety na stronie głównej?
|
|
|
Witam mam pytanie takie jak w tytule. Czy istnieje jakis kod html aby wkleić go w kodzie i ukryć wybrana etykietę/kategorię na stronie głównej ? To dla mnie bardzo ważne mam pewnien szablon już stworzony nie jest on konkretnie blogspotowy (tak mam blogspota) Posiadam blog fotograficzny i nie ma ciągle codziennie okazji na prowadzenie i umówienie się na sesję foto. Chciałem zatem wprowadzić do swojego bloga coś takiego jak tutoriale czy ciekawe dla mnie artykuły aby blog był regularny i w miarę żył no i tu zaczynają sie schody. Do menu które też było juz kodowane podpiałem wynik wyszukiwania z kategorii nazwałem to BLOG i tam chciałem dać artykuł,tutorial czy inne informacje i jak o taguję posty wszystko dziąła jak należy wyszukuje ALE... na stronie głównej robi się syf (( wszystko się miesza a chciałem, ze jak ktoś wejdzie na mojego bloga to będzie widać tylko sesje foto... no i nie działa, nie podoba mi się ten misz masz ((( Jestem perfekcjonista... zresztą zależało mi na porządku i przejrzystości. Chciałem ten blog zrobić minimalistyczny... więc stąd moje pytanie: Czy przy post-body albo content da się wkleić frazę ukrycia danej kategorii np tak jak wcześniej przedstawiłem BLOG ??? i gdy wejdę w menu to co podpiałem wyskocza normalnie posty ale tylko aby nie były widoczne na głównej ??? bardzo prosze o szybka odpowiedź i dziękuję za poświęcony czas to dla mnie mega ważne... Pozdraiwam serdecznie jak nie to prosze o inne jakieś fajne propozycje niektóre blogi wyglądają jak strony chciałbym to jakoś fajnie zrobić a szablonu raczej zmieniać nie chcę bo męczyłem się 4 dni w kodowaniu aby ładnie go przetłumaczyć i wszystko podpiąć i ustawić Pozdrawiam
|
|