Wiek: 33 Dołączyła: 13 Lis 2015 Posty: 35 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2015-11-13, 21:46Dłuuugo
Jak przeczytałam tytuł pytania to powiedziałam "o matko".
Ja z reguły długo się szykuje. Im jestem starsza tym dłużej, nie wiem jak to się dzieje.
Tak z godzinę muszę się szykować bo zwykle to jest tak, że piję na spokojnie kawę, przeglądam social media, potem zabieram się na malowanie i w efekcie muszę wręcz czasami biec na autobus
bulebulerka [Usunięty]
Wysłany:
2016-02-16, 15:52
Ok. 20-30 minut, ale większość z tego zajmuje wysuszenie włosów i wyprostowanie grzywki
BloginiPl godzine? o matko faktycznie duzo. Jak bylam mlodsza to moze ze 20 minut, a teraz im starsza tym mmniej, jesli ide sama to z minute - zakladam buty, najwyzej zmieniam na szybko jakas bluzke, spodnie, jesli zaplamiione i ruszam w swiat no i moze, choc nie zawsze sie uczesze i szminka i lu.. a jesli ide gdzies z dzieciakami to najwiecej czasu zajmuje wyszykowanie ich wszystkih, wtedy to moze trwac od 15 minut do godziny , zalezy dokad sie wybieramy. A jesli idziemy gdzies z mezem to z godzine- zanim on sie wyszykuje
Wysłany:
2016-03-13, 18:04
Wszystko zależy od tego, gdzie mam zamiar sie pokazać. Wiadomo, że kiedy wychodze do kina, to moge nawet iść w piżamie:) Ale mam tez momenty, kiedy przygotowuję się do wyjścia z godzinę (i to w biegu)
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
MementoMori
Wysłany:
2016-03-18, 09:54
Nie maluję się, moje włosy nie wymagają czesania co pięć sekund (tak wiem, to może wydawać się bardzo dziwne), a i wybieram ubrania, które są wygodne, ale w miarę wyglądają, więc wystarczy, że założę buty, kurtkę i szalik. Czapek mi nie potrzeba. Voila. 2 minuty. No dobrze, z hakiem będzie
Od 10 do 30 min, w zależności od tego gdzie się wybieram. Wiadomo, jak idę np: do teatru to bliżej 30 a tak na co dzień ok. 10 - 15, też zależy czy myję włosy tego dnia rano, czy wcześniejszego wieczorem.
Jeszcze parę lat temu to mi zajmowało 2-5 min. Ale im człowiek starszy tym więcej zabiegów wymaga
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).