Moje ulubione gry to Hitman: Krwawa Forsa, S.T.A.L.K.E.R. Cień Czarnobyla z modem Autumn Aurora 2 oraz S.T.A.L.K.E.R. Zew Prypeci z modem MISERY. Oprócz tego lubię Borderlandsy, pozostałe części Hitmana, Medal of Honor (2010) i serię Modern Warfare.
Na ten moment? World of Tanks, Kingdom of Amalur: Rechoning oraz Stardew Valley. Oczywiście takich bardziej lubianych gier jest więcej ale najlepiej mi się właśnie te podobają. Pozdrawiam!
Moimi ulubionymi grami są TES V: Skyrim, TES IV: Oblivion, Wiedźmin III, Gothic II, Don't Starve, Cała seria Tomb Raider i Haven and Hearth.
goodforyoudp Blogger.Klub Pomogła: 1 raz Dołączyła: 31 Sie 2014 Posty: 123 Miasto: Gdańsk
Wysłany:
2016-04-11, 14:19
The Sims (jedynka to była petarda ) . I ostatnio powaliła mnie gra Sherlock na Xbox One - świetna, na myślenie. Znacie może podobne gry, gdzie rozwiązuje się jakieś zagadki itd.? Mogą być na xboxa lub ewentualnie komputer.
______________________________________________________ Beauty and Lifestyle Blog - dpblog.pl
Mam takie dwie. Pierwszą jest GTA San Andreas. Ta gra do tej pory może pochwalić się dużymi możliwościami. W zasadzie to dopiero GTA V dorównało pod tym względem tytułowi z 2004 roku. Pewnie najnowsza część jest lepsza w każdym aspekcie, ale SA zawsze zostanie w moim serduchu jako najlepszy sandbox młodzieńczych lat.
Drugą taką grą jest Mafia: The City of Lost Heaven. GTA pokochałem za ogrom możliwości, a Mafię za fabułę i klimat. Zawsze ten tytuł mi się podobał, nawet za dzieciaka, ale tak naprawdę doceniłem go kilka lat temu, jak już miało się ponad 20 lat. Ta gra to po prostu arcydzieło, do którego trzeba dorosnąć.
Zdecydowanie cała trylogia Prince of Persia, Batman Arkham, Wiedźmin 2 (niestety komp matka nie dźwignął 3, choć gra czeka w pudełku na lepsze czasy i renowacje sprzętu) i Diablo 2.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).