Standardowo - mam lęk wysokości. Ale dziwna sprawa, jak już jestem na górze i patrzę daleko-daleko przed siebie, jest lepiej...dopóki nie spojrzę prosto w dół
Chyba najbardziej boję się, że mój wybranek (który jest żołnierzem) pojedzie na misję lub będzie wojna.
Poza tym to upokorzenia, albo braku akceptacji.
*Co to tego trzeciego to zgadzam się z poprzednikiem. Boję się, że nic po sobie nie zostawię.
A ja mam całkiem przyziemną fobię, taka serio istnieje. Otóż mam lęk przed tłumem. Jeszcze w otwartej przestrzeni jest ok, ale w zamkniętym pomieszczeniu robi mi się słabo od razu, i gorąco. Nie idzie wytrzymać.
Mam trzy fobie, których nie jestem w stanie pokonać: węże, pająki, ciemność. Panicznie boję się ciemności, jeśli śpię sama w domu, muszę mieć włączoną lampkę, lub tv. Inaczej nie zasnę
ja mam obsesję na temat stóp, nie cierpie stóp męskich i nie wiem skad tak mam od kilku lat nie mogę patrzeć na stopy a latem to jest masakra, jedynie dziecka i swoje to jest oki ale męża i inne fuj.... normalnie psychiatryk heheh
i jeszcze mam takie dziwna fobię natręctwo raczej, nie wiem czy tak macie też?
w telewizorze głośność musi wyregulowana na takim poziomie aby kreski nie były na maksa, tak więc jak tylko ktoś obcy( bo maż i dzieciaki już wiedzą jak mnie to denerwuje ) podgłasza tylko tv a nie dekoder to leciutko odbieram mu pilot i ustawiam tak aby było co najmniej 3 kreski poniżej na maksa na dekoderze i na tv no to jest masakra
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).