Ze względu na to, że częściej przebywam nad morzem (co jest związane z miejscem zamieszkania) bardziej mnie ciągnie w góry, podejrzewam że sporo osób ma podobnie
Czy to zawsze musi być wybór albo albo? Przecież góry też "rosną" nad morzem. Tak więc nad morze w góry. Bo to jedno z najfajniejszych i uspokajających doświadczeń przynajmniej dla mnie - stać na szczycie i podziwiać z góry taflę morza i horyzont.
Zdecydowanie góry. Uwielbiam Tatry Wysokie, chodzenie po górach mnie uspokaja, wycisza. Tylko ja i przyroda. Jeśli chce odpocząć to jadę nad jezioro, jednak na maks 3 dni. Dlaczego? Jestem mega ruchliwą osobą, nudzi mnie leżenie nad wodą. W tym roku zdobywam Orlą Perć Rysy już za mną! Mój rekord w chodzeniu po górach to 30 km , właśnie w Tatrach
Nad morzem jest bardzo drogo i nie wiem czemu tak jest?
W góry jeżdżę od 13 roku życia a mam już 37 nad morzem byłam tylko 3 razy.
jest ślicznie ale poza plażą co tam robić?
koperkova Blogger.Klub
Wysłany:
2016-07-25, 09:22
zdecydowanie wolę widoki górskie, ale dłuższy wypoczynek nad morzem
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
czmrkvsk [Usunięty]
Wysłany:
2016-11-11, 11:54
oczywiście, że góry.
górolski klimat mi bardzo odpowiada i mają niczego sobie cytrynówkę 50%.
poza tym chodzenie po górach także mnie wycisza, nawet czasem dodaje sobie do tego taką psychologiczną otoczkę, że jak wejdę na sam szczyt tej góry to w życiu też mogę!
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).