Uwielbiam latanie, mogłabym poruszać się tylko samolotami. Kocham moment startu i lądowania piękna rzecz. Może kiedyś ten środek transportu będzie bardziej popularny.
______________________________________________________ Zdrowe odżywianie, kuchnia, sport, motywacja, uroda i lifestyle!
Zapraszam na http://fitnaobcasach.pl !
Ja leciałem raz śmigłowcem. Generalnie rewelacyjne wrażenia. Widoki z góry są super. A z minusów, to hałas - jest ogromny, ale na szczęście słuchawki wyciszające bardzo dobrze spełniają swoją funkcję. Druga kwestia, to wiatr i chłód - pewnie jak by były drzwi zamknięte, to byłoby i cieplej i mniej wietrznie, ale ja miałem pootwierane wszystkie. Zdjęcia było chociaż łatwiej robić
A co do kwestii samego lotu, to nie działa na mnie inaczej niż transport jakimkolwiek innym środkiem transportu - po prostu się przemieszczam.
Imię: Justyna Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 07 Maj 2015 Posty: 72 Miasto: Poznań
Wysłany:
2015-11-10, 22:12
Straszna siara, ale ja jeszcze nigdy nie leciałam samolotem. Jakoś tak się nie złożyło. Jak o tym myślę to nie przeraża mnie sam fakt lotu, startu czy lądowania. Jak już to boję się tego, że jeżeli kiedyś trafię na lotnisko to tak bardzo nie będę wiedziała co gdzie i jak, będę się jakoś dziwnie zachowywać i rozglądać, że ochrona pomyśli, że jestem terrorystą
Ja się nie boję. W porównaniu do tego ile dziennie samolotów lata to tak naprawdę bardzo niewiele się rozbija. Wbrew pozorom to jeden z bezpieczniejszych środków komunikacji. Leciałam tylko tanimi liniami jak na razie i moje jedyne wrażenie to nuda i niewygoda Ale moment startu i lądowania to świetne uczucie!
Nie boję się, przed 1 lotem nasłuchałem się opowieści jak to jest, ale w ogóle wrażenia na mnie to nie zrobiło, a powiem, że leciałem nawet rano po dosyć udanej imprezie
Uwielbiam uczucie wznoszenia się samolotu! Ten moment przyspieszenia... Nie, nie boję się. Tak samo nie boję się szybkiej, nieodpowiedzialnej (wiem, głupota) jazdy samochodem. Jestem osobą, która kocha adrenalinę i nią żyje. Uwielbiam wszelkiego rodzaju skoki, skaczę regularnie u siebie w mieście. Jestem po prostu osobą, która do życia potrzebuje adrenaliny
koperkova Blogger.Klub
Wysłany:
2016-07-25, 09:25
choć leciałam tylko dwa razy, to zdecydowanie mogę powiedzieć że uwielbiam to
Latanie samolotem to wygoda, gdyż w krótkim czasie można pokonać tysiące kilometrów. Za sobą mam wiele lotów, ale dla mnie to konieczność, nie przyjemność.
Wiek: 35 Dołączyła: 03 Sty 2017 Posty: 28 Miasto: obecnie Kraków
Wysłany:
2017-01-04, 17:43
Prawie same głosy na tak, a ja jestem na nie - ale nie dlatego, że się boję, tylko dlatego, że niestety w samolocie uszy wewnętrzne mi dosłownie pękają. Uroki krzywej przegrody. Tak że jeśli ktoś z Was ma zamiar lecieć po raz pierwszy, lepiej sprawdźcie u laryngologa, czy nie czeka Was (albo Waszego dziecka, jeśli macie i je zabieracie) barotrauma.
Do tej pory latałem tylko dwa razy. Przed tym wydarzeniem nie miałem jakiegoś wielkiego strachu. Dopiero gdy byłem bardzo blisko wejścia do samolotu, zacząłem się stresować. Okazało się, że niepotrzebnie. Latanie mi się spodobało, a jedyne momenty, gdy nie czułem się zbyt pewnie, to lekkie turbulencje i lądowanie. Gdybym miał okazję, z pewnością poleciałbym jeszcze raz.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).