Htsz
Blogger Product Expert Blogowicz.Team
Zaproszone osoby: 84
Imię: Arkadiusz Narowski
Pomógł: 816 razy Wiek: 39 Dołączył/a: 01 Sty 2006 Posty: 8949 Miasto: Wrocław
|
Wysłany:
2010-01-04, 04:33 Boisz się latania samolotem?
|
|
|
Lecieliście kiedykolwiek samolotem, helikopterem czy innym pojazdem, który unosi się nad Ziemią? jakie macie ogólne odczucia odnośnie latania? to dla was przymus, nic strasznego czy raczej wolicie omijać takie sposoby przemieszczania się?
Loty są obecnie dość tanie, w zeszłym roku pierwszy raz w życiu leciałem i wracałem samolotem z wakacji. Pierwsza dawka była od razu spora, ponieważ lot do Egiptu trwał około 4h. Zawsze byłem ciekawy jak to jest wzbić się wysoko, więc jako takiego strachu nie miałem, nawet przy powrocie kiedy to widziałem bujające się skrzydła przez okno
Osobiście po tym doświadczeniu wszelkie dalsze wyprawy wolałbym odbywać samolotem, mam porównanie z dwudniową jazdą autokarem do Hiszpanii... to była niesamowita męczarnia. Jedynym plusem podróży autobusem była możliwość zwiedzenia jeszcze paru innych miejsc po drodze, samolotem tez by się pewnie dało, ale trzeba by skonstruować trasę lotu z wieloma przesiadkami
|
______________________________________________________ nie radzisz sobie? pomoc indywidualna oraz blogi i strony na zamówienie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąć lubię to! na facebooku. |
|