ddevilka
Blogger.Klub
|
Wysłany:
2016-10-25, 12:11 Po zamknięciu Picassy znikneły mi zdjęcia z bloga :(
|
|
|
W ostatnim czasie Picassa się zamknęła a wszystkie zdjęcia zostały przeniesione do Archiwum zdjęć google. Dziś patrzę a wszystkie zdjęcia na blogu są niedostępne (platforma blogger.com)...prawie 2000 zdjęć z 5 lat Odnalazłam zdjęcia a Archiwum zdjęć google ale jest tam ustawione opcja "Dostępny tylko dla mnie" i to jest prawdopodobna przyczyna dlaczego tych zdjęć na blogu nie widać. W Archiwum nie ma opcji zmiany dostępu ( Czy nic już się nie da zrobic...5 lat pracy poszło....dodam, że mam jeszcze dwa inne małe blogi, zdjęcia z nich również trafiły w albumach do Archiwum ale tam mam ustawioną opcję "Dostępne, dla osób posiadjacych link". Nie wiem jak to się stało,że na tym jednym dla mnie najważniejszym dostęp jest tylko dla mnie. Możliwe, że zdarzył się fatalny zbieg okoliczności i na chwilę przed przeniesieniem zdjęć gdzieś nieświadomie kliknełam zmianę dostępności
Pomijam, że albumu z trzech blogów wcześniej wyświetlały się w aplikacji Zdjęć google a z tego co wyczytałam to co jest w Zdjęciach Google nie powinno zniknąć. Niestety w Zdjeciach google tez już nic nie ma...tylko w tym przeklętym arhciuwm.
Czy jest jakiś sposób żeby to cofnąć.
Z forum google skierowano mnie tutaj więc może ktoś będzie w stanie mi pomóc
Będę wdzięczna za wskazówki dla amatora
|
|