Mam problem z prezentami, bo spotykamy się w większym gronie rodzinnym... w dodatku z taką rodziną, która praktycznie ma wszystko. Kosmetyków wolałbym nie kupować, bo nie wiem co kto lubi, z ubraniem to samo. Co w takim razie można im kupić? Prezenty dla trzech pokoleń praktycznie (20+, 50+, 70+...)
MOja mama ma teraz urodziny, w andrzejki, a że brakuje mi czasu poszłam nieco na łatwiznę - kupiłam jej karte podarunkową w HMie. Lubi tę markę i wybierze sobie przynajmniej to, co sama by chciała
Z prezentem dla rodziców nigdy nie mam problemu. Mamie zawsze wręczę jakąś książkę, czy ciucha. Dla taty coś pod jego zainteresowanie. Najgorzej mam z babcią... Nigdy nie wiem co jej kupić, więc kończy się na kosmetykach. W tym roku chciałabym jednak sprawić jej coś innego
zawsze można dać laurkę, tanio wyjdzie, a rodzicom przypomni się okres jak byliśmy dziećmi; ewentualnie można dać kasę komuś, żeby coś kupił za nas, no ale to już droższa sprawa ...
Tak jak wyżej ktoś pisał, z czegoś związanego z zaintereswaniami będą na pewno zadowoleni.
Oprócz tego fajnie też jak wykażesz się kreatywnością, jak chociażby dając im wejściówkę do SPA w Kinder Niespodziance
______________________________________________________ nonstopdoprzodu.pl
zarabianie, podróże, efektywna nauka...
dopiero zaczynam, jednak... będzie się działo!
Oprócz tego fajnie też jak wykażesz się kreatywnością, jak chociażby dając im wejściówkę do SPA w Kinder Niespodziance
Ciekawy pomysł z tą kinder niespodzianką. W życiu nie przyszłoby mi to do głowy
Wracając do pomysłów na prezent, to osobiście jestem wielką fanką prezentów wykonywanych własnoręcznie, np. ozdobnych pudełek na drobiazgi, poduszek, świeczników. Poza tym przygotowanie pysznej kolacji to również ciekawe rozwiązanie. Niestety moje zdolności artystyczne, jak i kulinarne są na bardzo słabym poziomie, dlatego najczęściej kupuję coś praktycznego, związanego z zainteresowaniami osoby obdarowywanej.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).