Jakieś perfumy czy coś w tym stylu ;-)
Zawsze, się przydadzą (chyba)
werka Blogger.Klub
Wysłany:
2012-07-31, 13:49
jeśli chodzi o rodziców to może Twoje aktualne zdjęcie, zrobione przez dobrego fotografa nie koniecznie tego w studio fotograficznym...ale nie w ramce, tylko na płótnie
ailischia Blogger.Klub
Wysłany:
2013-08-29, 17:19
z tatą nie mam problemów, jest melomanem
zazwyczaj jakaś płyta, czy tez koncert, film, albo książka podróżnicza, czy tez biograficzna jakiegoś zespołu, np. pink Floyd, często też sam sugeruje co chciałby dostać,
brat- zależnie od nowych hobby ostatnio gry planszowe
niestety z mamą mam często problem, wszystko ma i nic nie chce ech...
Zwykle kupuję albo dobry alkohol - dla taty dobrą whisky, dla mamy różnie, najczęściej metaxę albo sheridana, bo za oboma przepada - albo książki. Jestem jedyną osobą w rodzinie, która rozdaje innym książki, zawsze znajduję coś pod każdego zainteresowania, żeby mieli chociaż jedną pozycję na półce
______________________________________________________ Zapraszam do spróbowania:
Ja zawsze uwielbiałam planować świąteczne prezenty i zawsze zaczynałam od Taty.
w tym roku Go już z nami nie ma i jakoś tak nie mam ochoty szukać pomysłów..
Ale np. mogę polecić alkomaty i tu uwaga, kryptoreklama firmy alcoscent / alcofind, oczywiście jeśli chcemy aby prezent posłużył, to lepiej wydać więcej i kupić alkomat z sensorem elektrochemicznym, a nie połprzewodnikowy..
Dla kuzynek, które mają wielką trampolinę, mam zamiar kupić deskę do skakania po trampolinie - to fajne rozwiązanie jeśli chcemy przyzwyczaić już latem dzieciaki do zimowych szaleństw na prawdziwej desce :p
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).