No dobra to teraz ja zaprezentuje Wam coś swojego
Zbiór newsów i zdjęć z Arrowverse (Arrow, The Flash & Legends of Tomorrow): https://www.facebook.com/arrow.crossover/
Zapraszam wszystkich fanów zdrowego stylu życia i przeciwników nadmiaru chemii. No i tych, dla których ważna jest profilaktyka zdrowotna, czyli badania i zapobieganie chorobom. Bo w końcu lepiej zapobiegać niż leczyć!
No dobra, to ja też się pochwalę. Mój fanpage skupia się na nauce języka angielskiego. Z każdego zamieszczonego postu możecie się nauczyć czegoś nowego lub przypomnieć sobie niektóre rzeczy.
______________________________________________________ Blog o języku angielskim: www.blog-eangielski.pl
Skuteczna nauka angielskiego dla każdego
Jak samodzielnie uczyć się języka angielskiego efektywnie i przyjemnie
______________________________________________________ Blog ezoteryczno-magiczno-kulturalny-naukowy (czyli w skrócie o wszystkim i niczym poza polityką. Tej staram się unikać)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).