narty, łyżwy, rower, pływanie ... no, i zaczęłam jeździć konno Tańców towarzyskich też się uczę , ale to z musu , bo obowiązkowe
siN [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-17, 00:10
Hmm...
Sporty, jakie uprawiałem to:
* Karate tradycyjne - raz zająłem 3 miejsce w kata drużynowym na zawodach w Zabłudowie, a to ze względu na to, iż musiałem te kata wykonać z 2 kolesiami, których widziałem pierwszy raz na oczy (mialem je odstawić z kumplami z klubu, a tu mi Sensei podstawił 2 typów nie wiem skąd ani dlaczego - nie było czasu pytać). Więc jak na zerową synchronizację, nie było źle - medal dalej wisi na ścianie
* Tenis - po pierwszych 2 treningach trener przeniósł mnie od razu do lepszej grupy... jednak pograłem trochę ponad rok i zrezygnowałem, ale mam swojego asa - volley backhand... uważajcie
* Pływanie - byłem przeważnie 2/3 w klasie, jeśli chodzi o prędkość, pierwszy był zawsze Kowal, bo jest od reszty bardziej przybity . Zawsze nasza szkoła zajmowała 1 miejsca na sztafetach w moim mieście. Uwielbiam pływać, jednka już dawno tego nie robiłem...
* Rower - jemu zawdzięczam moje umięśnione nogi . Bardzo przyjemy sposób relaksu, bądź spędzania czasu.
* Łyżwy - uwielbiam jeździć, jednak dawno już nie jeździłem i przestałem się rozwijać w tym kierunku. Także świetna rzecz.
* Piłka nożna - chyba jak każdy facet, ja także swoje przegrałem (znaczy się, dużo razy grałem ). Nawet grałem w jakimś klubie... chyba Arka się zwał? Ale zdecydowanie nie mam do tego talentu - przykład? Kumpel potrafił z ziemi trafić w okienko które tylko chciał, powiedzmy z 5 razy z rzędu... mi to się udawało raz na 5 razy...?
To tyle, póki co .
Karol Pomógł: 2 razy Dołączył/a: 17 Mar 2006 Posty: 203 Miasto: Chełm
Wysłany:
2006-04-18, 08:31
Cytat
Karol, bardzo ciekawe zainteresowanie Też kiedyś uczyłam się tańczyć i chętnie bym sobie z Tobą potańczyła
Hmm.... niewiem o co ci dokładnie chodziło z tym zarabianiemi i tańcem?? Odpowiedz jak najszybciej czekam =) Aha i podaj mi swój nr gg
[ Dodano: 26-05-2006, 09:15 ] Karol, O co ci chodziło z tym zarabianiem i co ma ci dac??odp.. czekam
jak widzisz jest to czesc jego podpisu i uzywa on funkcji wklejajacej ksywke czytajacego w zdaniu, prosilbym pytac sie o takie rzeczy na PW, to jest temat o sporcie //@Htsz
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).