Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-01-07, 22:29
ojj, czas nietrudno znaleźć! ja pamiętam siebie w gimnazjum i liceum... chór, gitara, angielski, redakcja i do pewnego momentu taniec jak się człowiek zorganizuje, to może
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
U mnie to było tak, że miało być kółko fizyczne. Babka sama wszystko zorganizowała i wywiesiła kartkę przy drzwiach sali numer 211, że we wtorki i w czwartki jest kółko fizyczne, i że można na nim poprawić sprawdziany i inne takie xd
Połowa klasy nie pisała ostatniej kartkówki, więc po szkole udaliśmy się właśnie do sali 211. Wyczekaliśmy te 15 minut; nie ma, 20 minut nie ma. Wreszcie na drugi dzień pytamy się o co chodzi, a ta se do domu musiała iść bo musiała sobie obiad odgrzać (sorry, za takie dziwne sformuowanie zdania...). I tak... przez cały semestr...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).