FeTa, mogl bym sie z toba zgodzic w polowie i w polowie nie.
Imo taka tamepta jest do... mowisz tak bo pewnie sama podobne tapety na swoim pulpicie, nie rozumiem was, fanatycy Naruta robia i zanajduja, a potem zaladowuja takie zalosne i noobowskie tapety, kazdy owner mangowy7anime wysmieje was jak to zobaczy.
Lepiej biezcie ze mnie przyklad i sie nie osmieszajcie.
By rozwiac wasza nie pewnosc i wszelkie watpliwosci, to pofatyguje sie i dam nowa tapetke i matarci owni znow fangirlow i fanbojow Naruto.
Imo takie tapety jak na dzieci w wieku 15(Tobiasz) i 13(FeTa) lat, sa zbyt retarded.
Popatrzcie sobie na moje wszystkie tu tapety i na ta, obecna:
Imo taka tamepta jest do... mowisz tak bo pewnie sama podobne tapety na swoim pulpicie, nie rozumiem was, fanatycy Naruta robia i zanajduja, a potem zaladowuja takie zalosne i noobowskie tapety, kazdy owner mangowy7anime wysmieje was jak to zobaczy.
O jezu.
m@tarci napisał/a:
Lepiej biezcie ze mnie przyklad i sie nie osmieszajcie.
Tak już stałeś się dla nas autorytetem.
Cytat
By rozwiac wasza nie pewnosc i wszelkie watpliwosci, to pofatyguje sie i dam nowa tapetke i matarci owni znow fangirlow i fanbojow Naruto.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).