Mi sie akurat nie podoba , wielke jak nie powiem co i moze sie wydawac z daleka ze jest z jakis skorek od banana albo innych smieci.
No i niech cie szlag , na tej cholernej interi omal mnie cos nie trafilo , nawet nie widzialem wszystkich zdjec , bo bym kompa rozwalil przez te reklamy.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-04-17, 09:12
ja wychodzę z założenia, że albo się jest aktorką, albo projektantką torebek.
ta generalnie jest lekkim niewypałem, który można ubrać na niewiele okazji.
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
godson90
Wysłany:
2008-04-17, 11:24
A więc tak... torebka mi się nie podoba ;-) Może nie mam gustu ale ona wygląda poprostu głupkowato.
A co do tej "aktoreczki" ... powinna wybrać pomiędzy projektowaniem a graniem w filmach.
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-04-17, 11:48
pudi91 napisał/a:
powinna wybrać pomiędzy projektowaniem a graniem w filmach
Amira napisał/a:
albo się jest aktorką, albo projektantką torebek
Oj ludzie... Każdy chciałby spróbować czegoś innego, a aktorki z racji tej, że są sławne i mają trochę pieniążków to mogą sobie pozwolić na coś takiego.
Swoją drogą jak tylko dostanę w spadku po babci maszynę do szycia to sama biorę się za stworzenie własnej torebki!
godson90
Wysłany:
2008-04-17, 13:06
Zzielona napisał/a:
Swoją drogą jak tylko dostanę w spadku po babci maszynę do szycia to sama biorę się za stworzenie własnej torebki!
M@tarci Reklamy to akurat nie moja wina, u mnie nie wyskakują... Aaaa i wolałabym żeby mnie szlag nie trafił. Poza tym to chyba trochę nie fajnie komuś coś takiego życzyć, nie?
A wracając do torebki, powiem Wam, że na początku mi też się bardzo nie podobała i potem stwierdziłam, że wygram ją dla siostry i jak tak jej się zaczęłam przygladać, stwierdziłam, że nie jest zła.
Poza tym ma to co mi potrzebne, pojemność (nie wiem dlaczego, ale zawsze mam za mało miejsca w torebce ), kolor też ma fajny
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).