nie wiem dlaczego, ale zawsze mam za mało miejsca w torebce
Bez obrazy drogi panie , ale... jak to baby , co wy tam macie? wiaderko , walek , klej i rolke tapety , do makijazu?
TO JEST CHOLERA NIE NA TEMAT, M@TARCI, STRZEŻ SIĘ!Zzielona
P.S zwykle jak sie loguje to moj nick jest poprawnie napisany , czyli z duzej , ale ma(@)tarci pisze sie z malej to jest wyjatkowy nick , dla mnie jedyny w swoim rodzaju i prosze was o to by pisac go tak jak widnieje on , wszedzie gdze jest matarci , to jest z malej.
godson90
Wysłany:
2008-04-26, 07:24
m@tarci, mój nick też jest pisany z małej listery. Dla mnie to jest wygodniejsze gdy się loguje.
A co do torebki to powiem tyle... zero wyglądu. Widziałem już różne świństwa ale to jest okropne. Dobrze że nie projektują takich obciachowych plecaków
m@tarci, przepraszam nie wiedziałam, że dla Ciebie to istotna sprawa z tymi literami. U mnie duża litera jest wyrazem kultury, jak się do kogoś zwracam... Więc dla Ciebie nie będe kulturalna .
Myslalem ze jest jakas to linia czy cos, lae jak nie ma, to coz poradzic, ale na pewno da sie taka gdzies kupic, ale na pewno nie w normalnym sklepie, na jakies specjalne zamowienie, ktos to zrobi, istnieja rozne firmy, ale chyba przesadzam, w koncu to nie Ameryka
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).