Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

::
Zamknięty przez: Htsz
2012-06-02, 23:05
Autor Wiadomość
CzaRna 

Wysłany: 2008-07-25, 19:22   

No więc to to co znalazłam:

Drogie Bravo!
Mam chłopaka z którym jestem juz długi czas. Dwa miesiące temuzaczęliśmy się kochać. Jednak przy ostatnim współżyciu bardzo mniebolało. Czy wszystko jest ze mną dobrze?
- Natalia, 18 lat
(Nie xDD) :rotfl:

Kochane bravo!

W wieku 10 lat uprawiałm sex z chłopkaiem starszym o 10 lat.
Jego penis nie mieścił się w moją małą pochwe lecz troszeczkę
się wsunął, ale na szczęście błona dziewicz nie została zerwana.
Teraz mam 15 lat i zastanawiam się czy te plemniki nadal tam są,
a jeśli tak to czy zajdę w ciąże? A może jest jakiś sposób na przepłukanie cipki.

-Anka, 15 lat

Kochana redakcjo!!
Mam bardzo duże sińce pod oczami tzw. worki. Bardzo się tegowstydzę, bo nie dość, ze jestem chuda to jeszcze te sine oczy! Przez towyglądam jak śmierć! Czy jest jakiś sposób aby te worki znikły? Proszeo radę...
-Kasia, 16 lat

Kup Sobie sierp, będziesz miała strój na Hallowen :rotfl: :rotfl:

skomentujcie to, ja już nie moge :rotfl:
i dawać swoje znalezione pytania ! :hyhy:

podziel si� tym postem na:

Utwórz darmowe konto na forum --- Zaloguj się --- Polub Blogowicza na FB!
Dołącz do grupy Bloggerów na FB

CzaRna 

Wysłany: 2008-07-25, 20:11   

Kto? Ten którego imienia nie wolno wymawiać :rotfl:

MIŁEGO CZYTANIA:

Drogie Bravo, drodzy koledzy i koleżanki.Mam na imię Dagmara i mam 19 lat. Moja sytuacja jest bardzo krepująca i nie wiem co teraz mam zrobić. Jestem już dorosłą dziewczyną i mam wspaniałego chłopaka o imieniu Marcin, którego kocham ponad życie i myślę ze on odwzajemnia moje uczucie. Jesteśmy już razem 6 miesięcy i postanowiliśmy dokonać Aktu Miłosnego, aby umocnić nasz związek. Nie fart polega na tym że ja jestem dziewicą, a z tego co wiem On jest już doświadczonym mężczyzną. Bardzo obawiałam się że nie spełnię jego oczekiwa , po prostu zawiodę! Na dodatek wszystkie moje koleżanki potraciły już dziewictwo i żeby mieć o czym rozmawiać z nimi, powiedziałam że ja również nie jestem jak to się mówi potocznie cnotką. O tym fakcie dowiedział się Marcin od mojej koleżanki, Moniki, która jest jego dobrą znajomą. Gdy Marcin zapytał czy to prawda nie zaprzeczyłam. Ustaliliśmy nasz Pierwszy Raz na najbliższy weekend, ponieważ Marcina rodzice jadą na wesele. Bardzo się obawiałam bólu, oraz tego że Marcin posądzi mnie o kłamstwo, więc postanowiłam jakoś sobie poradzić. Nie chciałam przespać się z pierwszym lepszym gdyż kocham Marcina i chcę aby to on był moim Pierwszym Mężczyzną!! Akurat zdarzyło się tak że byłam sama w domu i postanowiłam uporać się z moja błona dziewiczą. Nie chciałam robić tego palcami ani jakimś twardym przedmiotem a na wibrator niestety nie było by mnie stać. Poszłam więc do lodówki i zobaczyłam nadającą się do mojego czynu kaszankę. Odpowiadała mi rozmiarem i grubością, była trochę za zimna i za twarda więc postanowiłam ja podgotować. Kiedy nareszcie ostygła, nasmarowałam ja wazeliną, i zaczęłam wkładać ją do pochwy. Poddałam się chyba za bardzo chwili i za bardzo ją ścisnęłam. Wtedy stało się najgorsze co mogło się stać!! KASZANKA SIĘ ZŁAMAŁA!!!!!!!!!!Rozpaczliwie próbowałam ją wyjąć palcami ale chyba trochę za bardzo ją rozgotowałam i niektóre kawałki kaszanki zostały mi w pochwie i nie mogę ich wyjąć! Wstydzę się iść do ginekologa a za kilka dni wyczekiwany przez naszą dwójkę upojny weekend!! Nie wiem co mam zrobić i do kogo się zwrócić. Co teraz pomyśli o mnie Marcin!! BŁAGAM POMÓŻCIE!!!!!

no, pomóżcie koleżance :D
kto ma jakiś pomysł? :(

rambaj 

Dołączył/a: 17 Lut 2008

Wysłany: 2008-07-25, 20:27   

Myślę, że ktoś nie pisał tego na serio.

miglu149 
mm1

Imię: Piter
Dołączył/a: 21 Lip 2008

Wysłany: 2008-07-25, 20:35   

Na pewno. W takich listach wszyscy są anonimowi, więc można pisać "co się chce"...

CzaRna 

Wysłany: 2008-07-25, 20:57   

Dawajcie swoje.. można wymyśleć :D

m@tarci 

Dołączył/a: 16 Sty 2008

Wysłany: 2008-07-27, 10:05   

CzaRna napisał/a:

DLA DOROSLYCH!!
http://masurbacja-jedenas...8346,index.html
>>Tylko dla ludzi o mocnych nerwach xD <<

Jestem prawie pewien ze ona ma 11 lat, nawet pisac, poprawnie nie potrafi.

Inez 
Blogowicz.Friend

Pomogła: 12 razy
Miasto: Wrocław

Wysłany: 2008-07-27, 10:10   

m@tarci napisał/a:

Ponoć ma 12 :P .

CzaRna 

Wysłany: 2008-07-27, 10:20   

Marika, 15 lat.
Zaplanowaliśmy swój pierwszy raz z Markiem (moim chłopakiem)na jutro!
Wszystko super i tak się cieszę, ale jest problem... bo mam (miałam) strasznie duzo włosów na pochwie...
Wczoraj wieczorem postanowiłam ją wygolić no i wzięłam nową maszynkę (z żyletką) i zaczęłam ciąć te grube kłaki ale strasznie mnie bolało więc posmarowałam je żelem pod prysznic i goliłam dalej. Kiedy już miałm tyle włosów pod maszynką musiałam je spłukać, opłukałam też pochwe i to co zobaczyłam było straszne! Miałam bardzo dużo małych ran po maszynce! Na dodatek wokół warg sromowych zostało mi trochę włosów ale boję się ich wygolić zeby nie pozacinać się znowu. Dzisiaj jak się obudziłam to zobaczyłam pełno strupków z tych ranek! Co zrobić? Odwołać seks z Markiem dopuki się strupki nie zagoją czy powiedzieć mu że naprawdę chciałam żeby mu było dobrze?

opowiec mu o tajnikach swojego golenia :hyhy:

m@tarci 

Wysłany: 2008-07-27, 10:44   

Zzielona napisał/a:

m@tarci napisał/a:

Ponoć ma 12 :P .

Patrzac na dzisiejsza mlodziez, wychodzi na jedno i to samo.

CzaRna 

Wysłany: 2008-07-30, 12:52   

Kolejne dziecko z ambicjami xDD

Zawsze gdy sie masturbuje w przyszłosci chce byc adwokatem... Wy też macie cos takiego? ze gdy robicie sobie dobrze macie przed oczami swój zawód na przyszlosc??
- Patryk 15 lat...

Jezuu xD forum jest jednak genialne xDD

Inez 
Blogowicz.Friend

Pomogła: 12 razy
Miasto: Wrocław

Wysłany: 2008-07-30, 15:09   

A ja jak się masturbuję to myślę o tym, żeby być pokojówką :rotfl: ...!

m@tarci 

Wysłany: 2008-07-30, 15:49   

Moze jeszcze nia zostaniesz :P

http://www.bravo.pl/zapytaj_monike/start,1/

Nie wszystko jest glupie, ale naprawde takie typowo nastoletnie problemy, az nie moge sie nadziwic.
Czasem zdaje mi sie, ze albo niedojzewam albo juz przekwitam, kurcze jakos nie moge doszukac sie u siebie takich i w ogole jakichkolwiek problemow.

Cytat

Moja koleżanka brała jakiś czas tabletki hormonalne z powodu jakichś problemów kobiecych. Po pewnym czasie urósł jej biust (z miseczki B przeskoczyła do C). Czy to po tych tabletkach mogły urosnąć jej piersi? Jeśli tak, to gdzie można je dostać?
- Sylwia, 16 lat

Cytat

Niedawno zapisałam się na taniec, ale peszy mnie to, że po zajęciach jestem okropnie czerwona. Czy to normalne, czy można jakoś ukryć te rumieńce?
- Alicja, 17 lat

Nie rozumiem, prawie dorosla kobieta i jest na tyle niedouczona, by zadawac takie pytania, przeciez to logiczne, nawet kilkuletnie dzieci, po bieganiu zwracja czasem uwage na to ze sa czerwone i jednak wiedza ze to przez wysilek fizyczny, dziwie sie ze tacy ludzie istnieja.

Cytat

Czy przy mojej figurze mogę założyć mini spódniczkę? Jestem dość niska - mam 155 cm wzrostu...

Nie jestem za wysoki, wiec moze nie bede musial nosic mini :D

Cytat

Nie miałem jeszcze okazji żeby pocałować czy chodzić z dziewczyną... Wstydzę się nawet do niej odezwać!
- Arek, 13 lat

Lepiej posowaloby - Arek, 22 lata :P

[ Dodano: 30-07-2008, 16:57 ]
Ktos napisal...

Cytat

Zakochał się ostatnio we mnie jeden chłopak, ale on jest brzydki i boję się, że jak mu to powiem, to go zranię... Nie wiem co robić... Nie kocham go, ale nie miałam jeszcze chłopaka a chciałabym wiedzieć jak to jest...
- Karolina, 14 lat

...i ktos odpisal w komentarzach:

Cytat

wy chyba nie wiecie jak sie czuje chlopak gdy widzi dziewczyne o której myśli mastrubując sie

Ten goscio ma racje, przeciez to milosc, niech go nie odrzuca :yay:

Mam lekture na noc.

::
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi