Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-11-27, 19:19
miglu149, wiem jak się pisze tytuł tego przeklętego pomyja! Przeczytaj jeszcze raz moja wypowiedź i dopatrz się w niej ironii =.=
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2008-12-10, 20:36
Usunąłem post w którym wyjasniłem Krzyskowi o co mi chodziło xD, bo chciałem, aby ten był widoczny. Sory.
Fajne jest to pytanie:
Cytat
W mojej klasie wiele osób mówi o kondomach... Co to jest? I po co one są? Wszyscy się ze mnie śmieją, ale dla mnie nie ma w tym nic zabawnego... Nie porozmawiam o tym z mamą, bo się wstydzę. Nie mam też żadnych przyjaciółek, żeby o to zapytać...
- Iza, 15 lat
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-12-11, 16:31
15 lat O.o no popatrz...
a od czego sa google? =.=
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2008-12-11, 16:44
Bravo.pl napisał/a:
Kilka miesięcy temu poznałam chłopaka. Spotykaliśmy się kilka razy i było fantastycznie! Ostatnio jednak dwa razy pod rząd odwołałam nasze spotkanie, bo rodzice nie pozwolili mi wyjść z domu. On zaczął coś podejrzewać. Wkurzył się i teraz zachowuje się tak, jakby nas nic nie łączyło... Nie chcę tego zepsuć! To był związek, o jakim marzyłam! A teraz wszystko się wali! Co zrobić, żeby on zrozumiał, że bardzo mi na nim zależy?
- Hania, 16 lat
Do tego samego
Komentarz Bravo.pl napisał/a:
Zapros go do domu i zrobcie TO na stole w kuchni podczas niedzielnego obiadu z rodzicami :> Jezeli on nie bedzie chcial to ja chetnie wpadne
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).