może faktycznie, mówił na początku że może mi obciąc o połowę i stanęło na 60, myślałam ze to cena właściwa a jak jestem ulgowa to kara nie jest mniejsza? **
[ Dodano: 17-08-2008, 16:24 ]
Na "kazetce" kanary kochają banę nr 3, a mój autobus (tym którym podjeżdżam najbliżej domu ich nie ma, a tam tylu gapowiczów ile pszczół w ulu, kanary dygają się jeździć ta linią na tym fragmencie drogi ha ha ha
Mnie nigdy nie złapali, bo zawsze mam bilet, a to zwykły, a to miesięczny. W ogóle nie wyobrażam sobie jazdy bez biletu, przynajmniej w tym okresie, bo jak jeździłam na lasery to dosłownie codziennie mi się wpychali do dwudziestki siódemki i spisywali parę osób. Poza tym rodzice by mnie chyba zabili, bo nawet jeżeli bym dostała taki mandat za 150 zł to z moim genialnym podejściem zaraz by było wszystko w koszu, a potem zaczęły by się telefony.
Ja naszczęście teraz rzadko jeżdże autobusami... heh, wakacje
ale zacznie się rok i trzeba będzie dojeżdżać codziennie na uczelnie
a najlepsze jest to że szkoła żałuje 30 złotych na bilet miesięczny dla ucznia..
______________________________________________________ [you] idziemy na piwo? Nie Wszystko Co Pozytywne, Jest Legalne..
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof
Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-08-19, 16:31
jazdy autobusem to dla mnie ostateczność, ale bilet zawsze mam... i nigdy jeszcze żaden kanar mnie nie sprawdził. Znajac moje cud-miód szczęście gdybym nie miał wyczaili by to od razy xD
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).