tylko dlaczego dziewczyna tak pozwoliła sobie odebrać komórkę
A czy ktos sie ja pytal o zdanie? sekunda i po rozmowie.
A bicie wcale nie jest barbarzynskie, jakos nasi rodzice i inni ludzie w ich wieku zyja i nie wydaja sie skrzywienie przez tego typu kary, zreszta nie bez powodu byli wynagradzania, a za zwykle pyskowanie tez nia pewno nikt ich nie katowal.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
ja sądzę, że to jest trochę wyreżyserowane (och akurat nagrywane wtedy, co za zbieg okoliczności). żaden normalny nauczyciel, gdyby znał konsekwencje, nie zrobiłby takiego czegoś
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2008-10-07, 20:03
Może to być wyreżyserowane, ale takie zbiegi okoliczności się zdarzają. Ja na kolonii (3 miesiące temu) nagrywałem sobie filmik leżac na łóżku. 2 kolegów sobie rozmawiało i jeden z nich ścielił łóżko. Kiedy już zamykał je 2 kolega miał tam stopę i mu ją przycieło. Musiał jechać do szpitala. A filmik miał niewinne 17 sekund
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-10-07, 20:15
miglu149 napisał/a:
Może to być wyreżyserowane, ale takie zbiegi okoliczności się zdarzają. Ja na kolonii (3 miesiące temu) nagrywałem sobie filmik leżac na łóżku. 2 kolegów sobie rozmawiało i jeden z nich ścielił łóżko. Kiedy już zamykał je 2 kolega miał tam stopę i mu ją przycieło. Musiał jechać do szpitala. A filmik miał niewinne 17 sekund
em... hm.... na studiach czasem zdarzaja się osobliwi wykładowcy, kiedyś mi kumpela opowiadała o takim który sobie na zajęcie przyniósł klatkę z swoim kotkiem i z nim rozmawiał
teraz nauczyciele powinni się pinować bo uczniowie maja trzecie oko i moga zostać gwiazdami YT
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-10-08, 13:35
juan napisał/a:
W Polsce zaraz w wiadomościach byłby jako agresor
Pewnie, że tak i całkowicie się z tym zgadzam. On zniszczył cudzą własność i powinien za to odpowiadać. Jeśli dziewczyna wbrew regulaminowi korzystała z telefonu mógł ją najzwyczajniej w świecie wyprosić z sali a nie rozpierdalać, za przeproszeniem, jej telefon.
Powie tak... albo i nie... bardo dobrze zrobil, oczywiscie dobrze, ale jednak nie bylo to zgodne z przepisami i ogolnie panujacym prawem, mogl poprosic o oddanie komorki, chyba nie tak trudno otworzyc twarz i poprosic o cos, nawet o wylaczenie tego szrota.
Nie twierdze tez ze ona byla bez winy, jednak nie tak powinno sie rozwiazywac niektore sprawy, akurat dzis byla u nas pani ze stazy miejskiej i powiedzoala tak: ''przemoc rodzi przemoc'' nie weim co to znaczy, ale tak dostojnie i powaznie to brzmi
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2008-10-08, 14:39
m@tarci napisał/a:
powiedzoala tak: ''przemoc rodzi przemoc'' nie weim co to znaczy
Na serio nie wiesz??
Tak naprawde, to ten gość zniszczył coś na co pracowali rodzice tej dziewczyny, a to nie oni mają cierpieć tylko o na (ona przy tym też cierpi, ale nie bardzo to zrozumie).
miglu149, a skad wiesz, ze sama nie zarobila i ne kupila sobie tego telefonu?
To nie dzieciak z gimnazjum czy nawet liceum, to juz studia, ale fakt, wydaje sie to smieszne ''student kupil sobie telefon za wlasne pieniadze'' rotfl
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).