Moze niezauwazyl, kij go wie, ale mnie by to naprawde wnerwilo, tyle ze wtedy ten telefon zostalby rostrzaskany o jej glowe. ...jeszcze ten piep***ny dzwiek, nic barzdziej nie moze wyprowadzic z rownowagi niz tego typu cholerne melodie, juz duzo sie ich w zyciu nasluchalem(grats for turkey&araba).
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
I zaraz placz, ze nauczyciel bije uczniow, trzeba sie rodzicow zapytac jak to dostawali kiedys... w sumie moja matka, nie miala za co, ale ojciec podobno juz nie raz dostal skakanka w dupe od goscia od w-fu i dobrze mu tak, jak sobe zasluzyl to i zostal wynagrodzony teraz byle co i od razu placz ze dziecko bite i malteretowane.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
jeżeli to nie fejk, wprawdzie facet nieco przesadził, no ale nie ma się co dziewczyna dziwić, bo nie powinna używać telefonu na zajęciach, istnieje coś takiego jak wyciszanie, wibracje i wyłączanie telefonu
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-10-07, 19:06
ja bym zrobił awanturę... może chodziło mu o to, że ona w ogóle nie przeprosiła i do tego zaczeła rozmawiać przez tel.
tylko dlaczego dziewczyna tak pozwoliła sobie odebrać komórkę
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2008-10-07, 19:06
Co prawda bicie było trochę barbarzyńskie . Lepiej stosować kary typu jakieś dodatkowe roboty, albo przepisywanie (przynajmniej ktoś nauczy się szybciej pisać).
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).