Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-09-18, 15:37
oryginał jest cieplejszy... [patrzy i widzi, że Teneniel napisała to samo ]
m!s!3k napisał/a:
A kto powiedział że koniecznie musi być przekaz?
Uwieczniam to co widzę, bez znaczenia czy ma to jakiś szczególny przekaz.
Czyli na razie skupiasz się na masowej papce...
rashell napisał/a:
no spoko, tylko pytam o szczere zdanie.
to wywołuj i do albumu.
1:0 dla Rashell
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2008-09-18, 18:49
Mi się bardziej podoba po obróbce... Ja też nie umiałbym znaleźć przekazu. Jeśłi ja robię zdjęcia to nie zastanawiam się czy ktoś będzie myślał nad przekazem...
Jeśli ja robię zdjęcia to nie zastanawiam się czy ktoś będzie myślał nad przekazem...
trudno jest zrobić zdjęcia z przekazem lub podtekstami, bardzo trudno zrobić to widocznie i dobrze.
ale nie trudno zaplanować kadr i zrobić zdjęcie czemuś wartemu uwagi.
Kolejna formowa drama z piecioma tysiacami watkow, a tak cos na tematu...
Mi o wiele bardziej podoba sie pierwsza wersja drugiej fotki.
Pozwole sobie na cytat:
Lukem napisał/a:
ale strasznie lubię zdjęcia nocne
I imo ta noc, lepiej oddaje pierwsza wersja, ale to juz kwestai gustu, na pewno nie sprzetu, ktory i tak powiewa mi kolo masztu.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
m!s!3k
Imię: Piotrek
Wiek: 36 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 101 Miasto: Warszawa
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-10-11, 08:47
Ze wszystkich zdjęć najbardziej do gustu przypadł mi "Kłos". Reszta jest albo przepalona, albo zbyt zwykła, jak na przykład ten domek. Każdy jest w stanie pstryknąć taką fotkę. A... No i jeszcze podoba mi się pomysł i wykonanie w tym pierwszym zdjęciu.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).