Przez kilka miesięcy z zadowoleniem blogowałam na eblogu. Do czasu właśnie, kiedy nie zmieniła się administracja. Zaczęła się kompletna, olewka. Zaczynając od „krzaczastego” tekstu na stronie, kończąc na coraz dłuższych przerwach technicznych. Powiedziałam dość. Skopiowałam i zapisałam tych kilka swoich notek w poszukiwaniu innego serwisu… Ja miałam na koncie dopiero kilka notek, ale żal mi tych użytkowników, których archiwum jest znacznie dłuższe…
______________________________________________________ A Gdy Serce Twe Przytłoczy
Myśl, Że Żyć Nie Warto,
Z Łez Ocieraj Cudze Oczy,
Chociaż Twoich Nie Otarto. l M. Konopnicka
______________________________________________________ A Gdy Serce Twe Przytłoczy
Myśl, Że Żyć Nie Warto,
Z Łez Ocieraj Cudze Oczy,
Chociaż Twoich Nie Otarto. l M. Konopnicka
Imię: Magda
Wysłany:
2008-12-02, 16:36
O tak administracja ebloga ma wiele do życzenia.
Mi się spodobał ten serwis bo ma dużo mozliwości jak np tworzenie podstron w nieograniczonej ilości. Jeszcze ciuzytkownicy niektórzy....
Może w końcu się dźwignie...
______________________________________________________ Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby,
brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie.
— George Bernard Shaw
firma telestar kupiła ebloga chyba tylko do przejęcia pewnego ruchu w internecie jakiś czas temu pozbyto się nieco spamu, ale poza tym nic się tam nie dzieje niestety. Obecnie wygląda to tak, że zabili w miarę atrakcyjny w opcje serwis blogowy. Nawet myspot nie może się odbić po tej przerwie którą zafundował swoim userom i myślę, że z eblogiem będzie podobnie.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
bo może nie planował nic robić, albo nie potrafił temat założyłem w sierpniu zeszłego roku, myślę, żen ie ma co czekać tylko zabierać manatki i uciekać na inne strony jeżeli ktoś tego nie zrobił do tej pory
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).