stwierdziłam, że glany po prostu nie pasują do mojego stylu ubioru, może kiedyś pasowały, teraz już nie i tyle, nie włożę do płaszczyka i ładnego szaliczka zielonych 'charbołów'.
To jak założenie różowej bluzeczki z logo Iron Maiden. xD
Poza tym są jeszcze glany 3 dziurkowe i na kauczukowej podeszwie dla wymagających. Chociaż ja wolę tradycyjnie.
godson90
Wysłany:
2009-01-04, 22:16
Ja miałem glany przez dwa sezony zimowe po czym je wywaliłem gdyż były już za małe.
Buty nawet fajne ale niestety ciężkie i strasznie mi w nich było zimno ;/
Do glanów chyba nigdy nie powrócę, wole deski Teraz chodzę w swoich conversach i w zimie i w lecie. Czuję że wreszcie znalazłem buty swojego życia heh
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-01-05, 23:23
AnulkaNW napisał/a:
glany z futerkiem w środku?
Kupujesz jakąśtam specjalną wkładkę ale z futerkiem w środku też są . Są również zamszowe z obiciem w środku . Tylko, że one już nie wyglądają jak typowe glany, ale... to glany .
stwierdziłam, że glany po prostu nie pasują do mojego stylu ubioru, może kiedyś pasowały, teraz już nie i tyle, nie włożę do płaszczyka i ładnego szaliczka zielonych 'charbołów'.
To już lepsze czarne 20 dziurkowe w przypadku kobiet.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).