No ja myślę że najlepszą metodą jest wczesne kładzenie się, ja należę do "sów" więc sam mam zwykle kłopoty z porannym zwleczeniem się z łóżźka, ale jak wczoraj poszedłem spać koło 22 to dziś o 7 już byłem na nogach
Mój kolega, kiedyś grał non stop w CS'a przez 60 godzin. Ale on jest nałogowcem...
To kiedy on w to grał?
Ja nie mam wyjścia (szkoła). Muszę zawsze wstawać o tej samej godzinie. I najbliższa mi jest "zasada":"Kładź się spać, gdy Twój organizm Cię poinformuje o zmęczeniu, a wstawaj zawsze o tej samej, ustalonej godzinie". Tak przynajmniej jest w tygodniu... W weekendy też nie mogę sobie za długo pospać, bo moja mama jest rannym ptakiem i budzi nas wszystkich (mimowolnie!) coś koło godziny 8:00.
Nie żebym chciała spać do 12, ale do 9 by nie zaszkodziło...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).