Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-04-25, 22:27
Szkoda, ze nie mozna calej chalupyc schajcowac, lacznie ze scianami. Ta gra nadal jest malorealna. Moze The Sims III bedzie pokrywala kazdy aspekt zycia
A ja proponuje wklejanie zdjec z gry, jezeli ktos ma jakies zabawne
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Wiek: 33 Dołączył/a: 26 Mar 2006 Posty: 55 Miasto: Nie wiadomo
Wysłany:
2006-04-30, 15:48
JA lubie szczegolnie the sims 2 własny biznes, bo można samemu zbudować swój zakład pracy. Fryzjer, kwiaciarka, sklapikarz i wiele innycgh to jest bardzo wcigajace, kiedy musisz się starać, żeby twoja firma nie splajtowała. Oczywiście nigdy nie splajtuje (kody) ALe sądze, że ta gra szybko sie nudzi. A domy to buduje z parterem, bo jak jest 2 piętrowy to drudno się steruje tymi simsami. Jeden na górze, drugi na dole i na odwrót
______________________________________________________ Mój jest ten kawałek podłogi, więc nie mówcie mi co mam robić
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
klejnot [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-30, 20:27
Ja jak grałem (tylko w 1) bawiłem się w małego sadystę, brałem jak największą rodzinkę i po kolei wszystkich zabijałem (polecam zamknięcie sima w domu - poprzez usunięcie drzwi - kupienie mu rakiety i wystrzelenie jej, ale wcześniej pokładzeniem wszedzie dywanów i mebli, dom spłonie w 10 sekund . A jak grałem normalnie to dla mnie najważnieszja była praca, zdobywanie tych wszystkich szczebli, to mnie najbardziej kręciło, a budowanie niezbyt...
Tobiasz [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-03, 17:55
Kocham Simsy! Jeśli wydadzą nową częśc lub dodatek do simsów to zaraz lece i kupuję. Ja tylko używam kod na kasę i na poprawę nastroju, jeśli chcę zrobić z niego geniusza. Tzn. chce, żeby miał wszystkie umiejętności na maxa. Ja lubię (jak to powiedzieć) kierować simami niż budować. Budowanie jest nudne. W 2 części można było już kome (Na studia), gre przenośną (Na studia), odtwarzacz mp3 (Na studia), samochód (Nocne życie) kupić, parcele publiczną (Własny biznes)
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-06-06, 17:58
Mamy dwie gry. The sims i The sims 2 (Sim City to już odrębna kategoria)
Dodatki do gry The Sims:
- Światowe Życie
- Balanga
- Randka
- Wakacje
- Zwierzaki
- Gwiazda
- Abra Kadabra
Dodatki do gry The Sims 2:
- Na Studiach
- Nocne Życie
- Święta (kilka ubrań, może z jedna nowa fryzura i 5 dych w błocie)
- Open for Business
- Family Fun Stuff
P.S. Ta gra na bank ma swoja strone i pewnie znalazlbys te informacje gdyby naprawde Ci na tym zalezalo. Uwazam, ze podtrzymywanie tematu na sile jest niepraktyczne. Ludzie sami pisza, jesli cos ich naprawde interesuje.
[ Dodano: 07-06-2006, 15:44 ]
Ok, przepraszam, może trochę za ostro. Ale naprawdę tak myślę.
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Sylwia [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-09, 09:47
hehe w simsy podobnie jak wy gralam raczej dla frajdy budowania , oczywiscie poslugujac sie kodami na kase zbudowalam sobie gigant dom z wszystkimi bajerami , jakuzzy , basenem laskiem i wszystkim co bylo dostepne , rzecz jasna przedmioty byly te najdrozsze itd pełen luksus.
Jak juz to wszystko zbudowalam to zajelam sie grą , ktora znudzila mi sie bardzo szybko i potem zajmowalam sie rozbijaniem innych stworzonych rodzin hehe fajnie było jak sie zazdrosne postacie policzkowały a jak mnie juz jakas potem wkurzala to zamorowywalam w ogrodzie i ginela ...
Na poczatku wkorzalo mnie dziecko ... ciagle ryczało i za kazdym razem zabierala je opieka ale potem z czasem udalo mi sie odchowac 2 , jedno adoptowane drugie nie i potem juz sie zaczynalo coraz bardziej nudzić , przyspieszalam czas by gra leciala szybciej i nastepneg dnia ja usunelam
Ja gram w The Sims Historie obecnie. The Sims Online można kupić na eBay'u.
antos [Usunięty]
Wysłany:
2007-12-13, 10:20
no simsy....eeehhh pamietam jak wchodzila 1wsza czesc !! to byl hit ;-)
a teraz to juz nie mozna sie polapac w tych wersjach
ale ogolnie przyjemna gierka na odstresowanie.
fajny filmik o simsach znalazlem tutaj
http://www.hyper.pl/wideo
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-12-13, 12:18
antos, ja też pamiętam pierwszą część! W porównaniu do drugiej to było badziewie, ale wtedy grało się w to całymi dniami. W wakacje grałam trochę (jasne, sporo dość ) w dwójkę, ale mi się znudziło. Zresztą strasznie dysk to zapychało i w sumie nie można było w to normalnie grać, bo cały czas coś się wieszało. A szkoda...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).